„Noi nu suntem anexa USR-PLUS, iar Partidul Național Liberal nu este anexa dumneavoastră!”

0
108

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, i-a cerut liderului partidului, Ludovic Orban, să înceteze atacurile la adresa altor membri ai partidului.

Acesta face referire la comentariile lui Orban la adresa premierului Florin Cîțu, contracandidatul său pentru șefia partidului, dar și la adresa unor alți membri ai partidului.

„Domnule Ludovic Orban, de partea cui sunteți?

Zilele acestea am avut din nou același sentiment de amărăciune, dar totodată și de revoltă în urma declarațiilor făcute de președintele PNL, Ludovic Orban. Nu este zi în care Partidul Național Liberal să nu fie îngenuncheat în urma acestor atacuri directe la premier, la președintele țării și la majoritatea care susține proiectul de înnoire al partidului.

E regretabil că suntem sub un tir infernal de atacuri care aduc destabilizare și ramifică un conflict pe care tot cei conflictuali îl generează. Autorii acestor atacuri sunt, de altfel, la vedere. Suntem loviți direct și indirect.

PNL are nevoie de unitate în aceste momente și de mesaje care să coaguleze, nu să dizolve”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

Robert Sighiartău: Nu eu am cedat USR-ului ministerele, nu eu am numit 80 de secretari de stat fără să consult pe nimeni

Mai mult, Sighiartău mai spune că PNL nu este „anexa USR-PLUS”, iar PNL nu este „anexa” lui Ludovic Orban.

Secretarul general al partidului face apel la Orban să dea dovadă de mai multă înțelepciune, pentru a nu afecta partidul.

„Îi cer lui Ludovic Orban să înceteze să atace liderii partidului! Nu eu am cedat ministerul Dezvoltării, nu eu am cedat USR-ului ministerele Economiei, Fondurilor europene și Transporturilor. Nu eu am numit 80 de secretari de stat fără să consult pe nimeni din PNL.

E prea mult, domnule Orban! Ajunge! Noi nu suntem anexa USR-PLUS, iar Partidul Național Liberal nu este anexa dumneavoastră!

Sper ca în aceste săptămâni să fiți mai înțelept și să veniți alături de cei care reprezintă acest partid atât la nivel local, cât și la guvernare.

În aceste zile, PNL are nevoie de minți luminate, nu întunecate și de lideri care pun mai presus de orice binele țării, binele partidului și pe urmă se pot gândi și la viitorul lor politic”, mai scrie Robert Sighiartău.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here