Bijuteria potrivită oricărei ţinute sau ocazii

0
202
Bijuteria Mataranga

Accesorizarea ţinutei cu bijuteria potrivită, reprezintă o provocare foarte interesantă şi atrăgătoare, pentru fiecare doamnă sau domnişoară. Caseta cu bijuterii poate fi plină cu piese  dintre cele mai valoroase, frumoase şi originale, însă este foarte important ca acestea să fie purtate într-o continuitate plăcută cu ţinuta şi contextul. Reprezintă un avantaj al doamnelor stăpânirea câtorva reguli de purtare şi asortare a bijuteriilor, reuşind astfel să îşi creeze ţinute plăcute, echilibrate şi frumoase, scoţând în evidenţă, vestimentaţi, accesoriile, dar şi propria lor feminitate.

Bijuteria în contextul potrivit

În cadrul activităţilor de zi cu zi, purtarea bijuteriilor se reduce la verighetă, dacă sunteţi o persoană căsătorită, la un inel simplu, cerceii cei mai mici din categoria care vi se potriveşte în funcţie de fizionomie, un lănţişor fin şi o brăţară simplă. Acesta este un tablou care conţine maximul de bijuterii care pot fi purtate, alături de ceas. Pentru un cadru oficial, respectiv ţinuta de la locul de muncă, se recomandă purtarea bijuteriilor delicate, mataranga oferindu-vă o gamă foarte variată de bijuterii din aur, cu un design plăcut. Atunci când mergeţi la birou evitaţi bijuteriile mari, zgomotoase şi foarte sclipitoare. Este un cadru sobru, astfel că şi bijuteriile vor fi discrete. Un eveniment formal, va permite purtarea bijuteriilor elegante, a pietrelor preţioase şi a seturilor sofisticate. Pentru că  ţinuta nu va fi foarte opulentă, bijuteriile vor fi cele care vă vor scoate în evidenţă frumuseţea şi eleganţa. O ieşire cu prietenii în oraş sau o petrecere în club, permit accesorizarea cu orice tip de bijuterii, chiar dacă există riscul de a fi  prea multe. Noile tendinţe permit combinaţii spectaculoase şi extravagante. În cazul ocaziilor speciale, petreceri impunătoare cu ţinute de ocazie, se permite purtarea bijuteriilor opulente, a pieselor valoroase şi impunătoare.

Bijuteria încadrată ţinutei

Dacă adopţi o ţinută office, formată dintr-un costum cu sacou şi pantaloni, o rochie conică sau o fustă midi şi cămaşă, este indicat să alegi un lănţişor fin cu pandantiv, un inel delicat şi o pereche de cercei mici. O ţinută elegantă, precum o rochie clasică purtată cu pantofi cu toc, poate fi accesorizată cu bijuterii mai îndrăzneţe, piese valoroase cu un design special. Ţinutele casual, formate din combinaţii îndrăzneţe între fuste scurte, pulovere oversize şi sneakers în picioare, permit accesorizarea îndrăzneaţă, cu bijuterii mari, inele opulente şi cercei impunători.  Dacă adoptaţi  o vestimentaţie non-conformistă, atunci şi bijuteriile pot face parte din această categorie, creând combinaţii fascinante între tipuri variate de modele şi tendinţe. Chiar şi o ţinută sport poate fi accesorizată, însă cu bijuterii mici. Însă dacă  se execută exerciţii fizice, în cadrul unui antrenament sportiv, nu se recomandă purtarea bijuteriilor.  În cazul vestimentaţiei de ocazie, este de preferat ca doar una dintre bijuterii să fie foarte opulentă, astfel încât să devină vedeta ţinutei. Tendinţele actuale nu încurajează purtarea seturilor formate din cercei, inele şi coliere foarte opulente, toate cu acelaşi design, tocmai pentru a nu încărca foarte mult imaginea generală şi pentru a nu eclipsa total ţinuta şi graţia feminină.

Astfel, atât de iubitele bijuterii, îşi vor găsi locul în orice ţinută feminină şi în orice tip de context.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here