Cum e în CER, așa-i și pe pământ                  

0
142
   
  Izolati de Cer, izolati si pe pamant…
Dumnezeu a pus o retea de izolare intre Misterele existentiale si cunoasterea la care ar putea avea acces fiinta umana. 
La randul lui, LUCIFER, in Imparatia terestra, are propria retea de izolare, mereu actualizata, prin care apara „Adevarul oficial” de curiozitatea omului de a accede la – un alt adevar – despre care banuieste ca ar exista in CER si , fiind SUS, ar putea sa vina si Jos, pe pamant. 
   Ambele „retele de izolare ”  au caracter totalitar si preventiv, scopul fiind mentinerea echilibrului existential al celor doua lumi, Lumea de Sus si Lumea de Jos. 
  A gandi ca ai putea trece peste „bariera” de pe pamant inseamna ca tu, fiinta umana, esti un razvratit si , astfel, devii un pericol pentru ordinea sociala specifica fiecarei epoci a umanitatii. 
  Exista acest avant , in mod natural, cu intentia de a trece „dincolo de bariera” fiindca  in om exista indemnul irevocabil spre ADEVAR intemeiat pe insasi natura cunoasterii, insa ” limitarile” din Cer si de pe Pamant il tin departe de misterele existentiale. Ceea ce Cerul ne refuza , acelasi refuz , sub alte manifestari si cu alte finalitati, il vom intalni si pe pamant…
Aceste „limitari” sunt dovada existentei unei IERARHII atat in Cer , cat si pe pamant, ierarhie care va fi aparata cu strasnicie. Orice tendinta de „indisciplina” va fi sesizata din vreme prin urmarirea SENSULUI miscarii ideilor.                                                                Nimic nu poate trece, aici pe pamant, de „bariera” ,fara stirea si aprobarea IMPARATIEI !!!
  Etapa de „trecere” catre o Noua ERA , in care ne aflam , ne arata cat de actuala este -BARIERA- Lucian Blaga o numea Cenzura transcendenta, referindu-se la CER, insa cum e in CER asa-i si pe pamant.
   Te intreaba si socoate… si asa vei vedea din vreme -BARIERA- si vei contiua miscarea numai catre interior avand sensul de a te regasi chiar in Sufletul tau.
Sursa foto: https://google.com
Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Vasile Soroceanu pentru acest impresionant material trimis astăzi 4 Octombrie 2021 în exclusivitate.Totodată, pe această cale îl asigură de statutul de colaborator permanent
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here