O locație foarte modernă pentru copiii care doresc să învețe să înoate!

0
731

Părinții care doresc să își învețe copiii să înoate, se pot bucura acum de o locație excelentă din foarte multe puncte de vedere. Este vorba despre cel mai modern bazin semi olimpic din București, care a fost inaugurat anul acesta.

Este situat în cartierul Berceni, foarte aproape de stația de metrou Piața Sudului, în incinta Școlii nr. 190.

Ce condiții oferă această nouă locație pentru înot?

Este vorba despre un bazin complet nou, foarte modern și estetic care are o tribună cu 129 de locuri. Deci, spațiul permite crearea de grupe de copii sau adulți interesați să învețe să înoate în condiții foarte bune și sigure.

Este utilat cu un sistem foarte modern de recirculare, filtrare și tratare a apei din interiorul bazinului. La acesta se mai adăugă și un sistem de climatizare care conține două centrale de tratare a aerului. Deoarece bazinul beneficiază de sisteme moderne de încălzire, vă puteți relaxa în anotimpul foarte friguros, înotând in condiții foarte plăcute.

Vestiarele, dușurile, camerele pentru profesori, grupurile sanitare, spațiile tehnice sunt noi, foarte curate și periodic dezinfectate, mai ales în actualele condiții ale pandemiei. În fiecare zi, între orele 15.00-16.00 se face dezinfecție prin nebulizare.

Antrenori experimentați și abonamente foarte avantajoase

Inițiativa de a colabora cu această locație foarte modernă aparține echipei Atack Team. Pe site-ul de prezentare al firmei Inot-sport.ro, este prezentată întreaga ofertă pusă la dispoziție de această companie, care are o experiență de peste 10 ani în organizarea cursurilor de înot pentru copii și pentru adulți.

În noua locație se organizează cursuri inot copii Berceni și adulți, gimnastica de recuperare în apă pentru persoanele cu probleme de sănătate, ore de Aqua Gym, cursuri de înot pentru persoanele care doresc să practice înotul ca sport de performanță, înot pentru agrement și relaxare, etc.

De asemenea, persoanele interesate pot solicita și oferta unui antrenor personal. Sunt recomandate astfel de servicii pentru copiii care au frică de apă sau chiar și pentru adulții care nu au reușit, până acum, să învețe să înoate.

Cele mai avantajoase sunt abonamentele lunare. Prețul lor a rămas neschimbat de 10 ani! Spre exemplu, un abonament pentru cursuri înot (la nivel de grup) pentru 8 ședințe lunare de înot costă doar 350 de lei, iar unul de 12 ședințe costă doar 450 de lei.

Alte locații pentru înot, la fel de moderne

Toate locațiile cu care echipa Atack Team colaborează în București sunt foarte moderne. Este vorba despre bazinul Școlii nr. 25 care a fost renovat de curând și despre bazinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, despre bazinul Dinamo și bazinul Olimpia.

Pe site-ul de prezentare al firmei aveți afișate poze din interiorul fiecărei locații în parte. De asemenea, există și numerele de contact unde puteți suna pentru a obține informații suplimentare despre fiecare cursuri inot copii sector 4, precum și despre programul de agrement. Nu este deloc o pierdere de timp, dacă veți merge să vizitați aceste locații, pentru a fi siguri că sunt exact locațiile pe care le doriți pentru sporturile acvatice sau pentru relaxarea de la sfârșit de săptămână.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here