Opinia de Valcea – Sursa independenta de informare a valcenilor

0
296

Fiind a treia putere in stat, presa are un rol deosebit de important intr-o societate democrata si dezvoltata, ea fiind considerata drept „cainele democratiei”. Presa libera si independenta este cruciala pentru corecta informare a oamenilor si a expune eventualele derapaje legale sau de conduita a persoanelor publice.

In aceasta era cu o dezvoltare tehnologica foarte mare, presa a fost nevoita sa se reprofileze si sa isi desfasoare o mare parte din activitatea de informare a oamenilor in online. Doar ca online-ul, oricat de util si usor accesibil oamenilor este, ofera o avalansa de informatii incat omului de rand ii este greu sa discearna ce este informatie reala si ce este o stire falsa, o intoxicare.

Deoarece presa centrala are resurse limitate si prezinta evenimentele mai importante la nivel de tara, unele informatii de interes local sunt trecute cu vederea. Aici, insa, intervin agentiile de presa locale care pun accentul pe problemele sau evenimentele de interes doar pentru o anumita zona. OpiniaVL.ro este o publicatie independenta de stiri si opinii din Ramnicu Valcea care se ocupa cu relatarea a tot ceea ce misca in judetul Valcea intr-un mod corect si impartial, spre interesul valcenilor. Avand in spate o echipa de jurnalisti dedicati si pasionati de meserie, dornici sa ofere cele mai bune si corecte informatii cititorilor, Opinia de Valcea a devenit rapid una dintre principalele surse de informare ale valcenilor de pretutindeni.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here