Ozonatorul de aer: descopera de ce merita sa il ai in casa!

0
268
ozonator aer

Recent, dispozitivele numite ozonatoare de aer au devenit foarte populare si chiar la moda. Ozonatorul, asa cum sugereaza si numele, este un dispozitiv care foloseste electricitatea pentru a produce ozon natural din oxigen.

In zilele noastre, exista o cerere tot mai mare pentru ele. Nu este de mirare, deoarece ozonizarea este in prezent probabil cel mai simplu si mai eficient mod de a curata si reimprospata aerul interior. Acest gaz are proprietati bactericide, virucide, precum si fungicide si dezinfectante.  De asemenea, va elimina toate mirosurile neplacute si microorganismele. Un dispozitiv cu astfel de functii va fi cu siguranta util in fiecare casa, in special in casa persoanelor care sufera de alergii, deoarece generatorul de ozon distruge si acarienii, care sunt unul dintre cei mai frecventi alergeni. Daca un copil este alergic, datorita ozonatorului de aer, poti decontamina nu numai aerul, ci si jucariile, pernele si pilotele.

Produsul va fi, de asemenea, perfect in baie, va elimina umezeala, mucegaiul si alte microorganisme si bacterii nedorite, ceea ce poate reduce semnificativ nevoia de a utiliza agenti chimici de curatare.
Dispozitivul va fi util si in timpul racelilor sau al bolilor, datorita ozonizarii incaperilor, riscul de infectare de catre alti membri ai gospodariei este redus.
Baia in apa ozonata are un efect benefic asupra pielii tale. Acestea vor ajuta in lupta impotriva diferitelor boli ale pielii, cum ar fi psoriazisul, acneea si micoza. Ozonul in cosmetologie si dermatologie este utilizat si in tratamentul acneei, herpesului, hiperhidrozei, psoriazisului, celulitei si in tratamentul „piciorului diabetic” .

Ozonul poate fi utilizat nu numai pentru dezinfectarea aerului, ci si pentru imbracaminte, aer conditionat pentru masini si chiar pentru alimente. Dupa tratamentul cu ozonare a masinii, sistemul de aer conditionat nu contine microorganisme. Tratarea cu ozon a aerului conditionat auto creste semnificativ confortul calatoriei. De asemenea, creste siguranta in timp ce conduci.

Intr-o masina lipsita de microbi, te vei simti mai putin obosit, ceea ce este extrem de important, mai ales in timpul calatoriilor lungi si obositoare. Curatarea produselor alimentare cu apa ozonata este o modalitate fantastica de a scapa nu numai de murdarie, ci si de pesticide. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here