Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ?

0
599

Având un set de cuțite pe care le cunoașteți și le iubiți vă va face întotdeauna să vă simțiți mai în largul vostru atunci când sunteți în bucătărie. Utilizarea cuțitelor preferate vă va ajuta să rămâneți calm și în control în timp ce vă pregătiți masa.

Geanta de cuțit este esențială indiferent dacă sunteți de catering un eveniment sau de divertisment oaspeți. Pentru a păstra și transporta cuțitele în siguranță, veți avea nevoie de o pungă sau o carcasă. O husă de cuțite bună poate păstra lamele în condiții de siguranță în timp ce, de asemenea, oferind spațiu suplimentar pentru lucruri cum ar fi o tweezer, răzătoare, racletă, alimente sau termometru de carne, o pereche de foarfece, și un decojitor de fructe.

Dimensiunile și capacitatea sunt două dintre cele mai importante aspect de care ar trebui să ținți cont înainte de a face o achiziție. Toate cutitele si echipamentele necesare ar trebui să se încadreze în husa pentru cuțite. În plus, veți avea nevoie de o mulțime de buzunare pentru a se potrivi diferitelor forme și lungimi ale uneltelor dvs.

De asemenea, vă va ajuta dacă sunteți în căutarea unei pungi cu buzunare suplimentare pentru orice alte accesorii pe care le puteți avea. Acest lucru ar putea fi buzunare suplimentare cu fermoar sau, poate, un spațiu pentru un șorț. În cele din urmă, alegeți o pungă de cuțit simplu, dacă sunteți doar noțiuni de bază și aveți o colecție mică cuțite, și ar trebui să aibă suficiente sloturi și buzunare pentru a deține toate necesitățile dumneavoastră.

Ce purtați într-o usă de cuțite?

Instrumentele bucătarilor pot diferi dintr-o varietate de motive. Totul, de la ceea ce se gătește până la locul în care vei lucra. Fiecare dintre acești factori ar putea modifica radical ceea ce un bucătar dorește și are nevoie în orice moment.

Chiar dacă aveți instrumentele convenționale cu voi tot timpul, este totuși o idee bună să vă gândiți la ce instrumente veți avea nevoie în funcție de bucătăria în care vă aflați. Lucrul la un restaurant necesită echipamente specializate și o varietate de sarcini pe care s-ar putea să nu le găsiți într-o bucătărie de acasă.

Ce ar trebui să fie în geanta unui bucătar?

Chef’s Knife

În cazul în care un bucătar poate folosi doar un cuțit pe singuratic sale, un bine-a făcut 8-inch Chef’s Knife este o alegere bună. Atunci când aveți îndoieli, păstrarea uneia în geanta de bucătar este o idee bună.

Paring cuțit

Într-un restaurant, un cuțit de paring este folosit pentru tăieturi mai precise în timpul pregătirii mesei. Acesta oferă unui bucătar flexibilitatea și agilitatea de care are nevoie într-o bucătărie de restaurant. Este, de asemenea, cunoscut printre bucătari ca fiind unul dintre cele mai versatile cuțite. Orice bucătar sau bucătar calificat acasă vă va spune că având doar un cuțit de paring bun elimină nevoia de diverse cuțite.

Foarfece

Deși foarfecele nu pot fi un instrument standard într-o bucătărie de uz casnic, ele cu siguranță pot fi esențiale într-o bucătărie de restaurant. Veți avea nevoie de o pereche care poate devein creveți și tăia coji de crustacee, precum și o pereche care poate tăia ierburi, hârtie pergament și tifon.

Tirbușon

Gătitul folosind ingrediente high-end este o parte a lucrului la un restaurant (sau pentru o anumită adunare sau ocazie). Acest lucru înseamnă că veți fi aproape sigur utilizarea vinului ca o componentă, și veți avea nevoie de o modalitate rapidă de a deschide sticle. Ca urmare, mulți bucătari au un tirbușon în orice moment.

Spatulă offset

A avea o spatulă subțire offset pentru bucătarii din restaurante care lucrează cu prăjituri, pâine sau alte feluri de mâncare delicate este ca și cum ai avea un al șaselea deget. Este esențial să ridicați mâncarea de dedesubt și să o mutați în siguranță fără a vă îndoi sau a vă rupe vasul. Păstrarea un pic spatula offset în kit-ul bucătarului dumneavoastră, în jur de patru-cinci centimetri lungime, poate face o diferență într-o masă bine prezentat pentru un client.

Cum faci ambalaj dintr-o husă de cuțite?

Elementele esențiale de care aveți nevoie într-o husă de cuțite sunt cuțitele esențiale pentru a pregăti ingredientele. Dacă aveți mai mult spațiu în husa de cuțite, puteți adăuga întotdeauna câteva elemente mai mult la acesta, care sunt la fel de importante ca cuțite.

Dacă lucrați ca bucătar de restaurant, căutați, fără îndoială, întotdeauna modalități noi și mai rapide de a vă pregăti mesele. O mandolină este un exemplu de instrument care poate satisface această cerere. În plus, este ideal pentru utilizarea într-o bucătărie de restaurant unde multe legume trebuie tocate uniform.

Mai degrabă decât un cuțit, o mandolină poate face tăieturi delicate și chiar pe orice legumă. Prin urmare, o mandolină este vitală pentru procedura de pregătire a unui bucătar atunci când lucrează într-o bucătărie de restaurant. Chiar dacă unele sunt mai lungi în formă, ele se vor potrivi în cele mai multe genți bucătari „.

Clienții anticipează un pic de zing în plus la masa lor atunci când lucrează într-un restaurant. Ca urmare, o răzătoare microplană este o altă piesă esențială a echipamentului. Acest element real va oferi că ultima pată de aroma la fiecare masă înainte de a ieși la client, de la lamaie la ghimbir la usturoi. O răzătoare Microplane este ușor de depozitat în geanta oricărui bucătar datorită designului său plat lung. Fie unul dintre buzunarele cuțitului, fie husa de ustensilă va fi suficientă.

Husele de cuțite protejează cuțitele?

 

O husă de cuțite roll vă va oferi suficient spațiu pentru a transporta fiecare cuțit în fanta sa. O rolă mai mare oferă mai mult spațiu pentru toate instrumentele dvs., protejând în același timp cuțitele. Când transportați cuțitele, veți avea nevoie de o genată suficient de mare pentru a le proteja de atingere. Acest lucru va împiedica lamele să se lovească între ele, ceea ce ar putea dăuna cuțitelor sau le-ar putea face să se degradeze prematur. Amintiți-vă – marginile cuțite „se  pliază spre interior, ceea ce provoacă tocirea.

Veți avea mai mult spațiu pentru a manipula cuțitele cu o capacitate mai mare. Claritatea cuțitelor poate fi afectată dacă acestea se întâlnesc cu marginile buzunarelor în timp ce sunt ținute. De asemenea, puteți utiliza spațiul suplimentar pentru a vă depozita ustensilele în siguranță, ceea ce vă protejează vârfurile degetelor de leziunile care ar putea apărea atunci când puneți sau îndepărtați cuțitele care au fost depozitate într-un spațiu restrâns.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here