Bunătăți sărate și dulci la Chez Odette

0
398
Chez Odette

Fie că vă doriți ceva dulce ca gustare, fie că vreți o tartă sărată (Quiche), articolul nostru vă prezintă cele mai bune gustări. Cu idei pentru bunătăți pentru prânz și pentru ceaiul de după-amiază, luați gustările dvs. preferate

Unele dintre cele mai bune gustări pentru prânz includ alimente dulci și sărate, cum ar fi tartele dulci și sărate produse de patiserie.

Quiche-ul pot fi un produs excelent pentru cutia de prânz a copilului dumneavoastră. Acestea sunt sățioase și îi vor ajuta să se mențină sănătoși și activi pe tot parcursul zilei. Puteți face versiuni făcute în casă sau puteți cumpăra o varietate din magazinul Chez Odette.

Gustările care însoțesc prânzul nu trebuie să fie prea dulci. În schimb, încercați aceste idei savuroase pentru o experiență cu adevărat satisfăcătoare.

Nu sunteți sigur ce fel de alimente să vă luați pentru prânz sau pentru pauză?

De ce nu încercați unele dintre aceste gustări incredibil de delicioase și nutritive.

Găsirea unor mese satisfăcătoare între micul dejun, prânz și cină poate fi o provocare. Din fericire, există câteva gustări grozave care vă pot ajuta să vă mențineți satisfăcuți fără să vă stricați următoarea masă. Căutați gustări cu proteine, grăsimi sănătoase și cereale integrale pentru cele mai bune rezultate. Rețineți că este în regulă să vă răsfățați din când în când:

Fructele uscate, cum ar fi stafidele, curmalele și prunele sunt o gustare sănătoasă foarte convenabilă. Cu toate acestea, conținutul relativ ridicat de zahăr al fructelor uscate înseamnă că este mai bine să le consumați cu moderație. … Ca un ghid aproximativ, vă recomandăm să nu consumați mai mult de 3 porții pe zi din oricare dintre aceste alimente, o porție fiind aproximativ echivalentă cu o linguriță.

Când vine vorba de gustări, oamenii nu vor să facă compromisuri în ceea ce privește gustul, prețul și sănătatea.

Vă aflați adesea în căutarea unei gustări la prânz?

Nu căutați mai departe! Secretul unei după-amieze fericite se află în bucătăria franțuzească. Fie că vă aflați într-o escală la aeroport sau că petreceți ore întregi la serviciu, există un quiche pentru fiecare ocazie. De la bunătăți cremoase până la acele mici aperitive care îți vor surprinde papilele gustative. Acestea sunt cele mai bune gustări pentru prânz, produse de patiserie dulci și sărate, dulciuri, bunătăți rapide și multe altele!

Gustările se împart, în general, în două categorii foarte clare: salate și dulciuri. Cea din urmă include atât bunătăți de zi cu zi, cât și răsfățuri, ceea ce o face puțin mai complicată decât prima. Considerațiile includ mărimea porțiilor și calitatea ingredientelor; există, de asemenea, anumite circumstanțe în care puteți lua în schimb gustări sărate.

Pentru studenții ocupați sau pentru profesioniștii aflați în mișcare există o variantă pentru fiecare situație.

Prânzul este una dintre cele mai importante mese ale zilei. Acesta vă oferă energia necesară pentru a vă menține toate facultățile alerte pe parcursul zilei și vă umple stomacul până la sosirea cinei. Una dintre cele mai dificile situații este cum să împachetezi toată acea mâncare fără ca aceasta să se strice. Prânzul trebuie considerat o masă propriu-zisă, care necesită o planificare atentă, astfel încât să ofere suficientă energie pentru a te menține în formă pe tot parcursul zilei. Pentru a realiza acest lucru, alimentele trebuie să fie bine echilibrate între proteine, carbohidrați și grăsimi; și sunt ambalate și transportate pentru a păstra cât mai bine valoarea nutritivă și prospețimea.

Iată doar câteva din quiche-urile Chez Odette:

Quiche  – cu spanac, stevie, leurdă si ouă de prepelită

Quiche Mexican – cu mix de cărnuri și sos ragu

Quiche RATATOUILLE – vegană

Quiche 4 Fromage

Quiche cu sparanghel si pastrama de pui

Doriți o masă satisfăcătoare, dar nu aveți timp să stați jos sau să petreceți ore întregi în bucătărie. Vrei ceva gustos și ușor, dar trebuie să fie portabil și bun pentru tine? Alege un Quiche!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here