Inchiriere birouri: sfaturi de urmat!

0
188

Inchirierea birourilor este un pas esential in viata unei companii, fie pentru o prima infiintare, fie pentru o mutare. Prin urmare, nu trebuie sa treci cu vederea anumite detalii pentru a evita greselile pentru care poti plati mult timp. Iata 4 sfaturi de urmat daca doresti birouri de inchiriat Universitate.

# 1 Planifica din timp

Daca esti deja instalat in birourile tale cu un contract de inchiriere 3/6/9 si doresti sa te muti in curand, sa stii ca iti poti rezilia contractul de inchiriere doar la sfarsitul unei perioade de trei ani cu conditia sa dai un preaviz de 6 luni. Ti-ai reziliat contractul de inchiriere si termenul limita se apropie cu pasi repezi si inca nu ai gasit birourile visurilor tale? Nu uita ca poti opta temporar pentru un centru de afaceri, un spatiu de coworking sau chiar o subinchiriere, o solutie utila, dar precara! 

# 2 Stabileste-ti prioritatile

Sa intri intr-o cautare imobiliara pentru afacerea ta fara a-ti defini prioritatile risti sa pierzi mult timp. Iata care sunt criteriile in general cele mai importante atunci cand doresti sa  birouri de inchiriat Timisoara: bugetul, suprafata, amplasarea si accesibilitatea locurilor, statutul localului sau atractivitatea cartierului/zonei. Definirea prioritatilor iti va permite sa gasesti echilibrul potrivit intre suprafata si locatie in functie de bugetul tau.

# 3 Cauta sa inchiriezi pe site-ul potrivit

Te invitam sa alegeti un portal de anunturi geolocalizate care sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a cauta de-a lungul uneia sau mai multor linii de transport public. Sau un site care iti permite sa compari preturile intr-o clipa sau sa accesezi cu un singur click o selectie de anunturi corespunzatoare criteriilor tale, cum ar fi inchirierea de birouri in Timisoara, de exemplu! De asemenea, importanta este si posibilitatea de a discuta direct cu un consilier care te va ghida in cautarea ta. 

#4 Sa fii insotit de un profesionist

Inchirierea de birouri fara a merge la un profesionist inseamna a pierde multe oferte pe care nu le vei gasi pe site-urile private de anunturi. Inseamna, de asemenea, sa ratezi expertiza unei piete mai opace decat piata imobiliara si care raspunde la propriile coduri si limbaj.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here