Informatii despre tipuri de asigurari de viata

0
250

Viata este bunul cel mai de pret pe care il detine omul, iar daca s-ar putea, ar fi dispus sa dea bani sa obtina ani in plus. Omul se deprinde cu mediul sau de viata, cu oameni dragi, munceste sa nu ii lipseasca nimic si nu vrea sa se gandeasca la clipa in care va lasa totul si va pleca.

Momentul despartirii este cel mai greu, iar uneori acesta survine in cele mai dificile circumstante. Rodica era o pensionara draguta si cocheta si fiind o fire econoama a reusit sa stranga din pensie bani multi. Din copilarie visa sa mearga in Grecia, era indragostita de tot ce este grecesc: de muzica, de dulciuri, de cafeaua greceasca, de atmosfera boema de la terase, de casele lor albe cu multe flori colorate pe terase si in gradini. Cand a auzit ca se organizeaza excursie in Grecia cu pensionarii, s-a grabit sa se inscrie. Avusese o viata grea, dar ce mai conta acum? Era la inceputul unei relatii cu un barbat vaduv de anii ei, baiatul era acum pe picioarele lui. Il crescuse singura si se mandrea cu acest lucru. Era putin mahnita ca nu aveau o relatie prea buna, dar spera ca in timp totul sa se schimbe.

A asteptat mult Rodica ziua plecarii si nu s-a gandit pret de-o clipa la asigurarea de viata sau de calatorie.

Au ajuns noaptea tarziu la hotel, se afla in camera cu cel pe care il iubea si care o iubea, dar nu au mai apucat sa se bucure. Nimeni nu stie cum au decurs lucrurile, lumea stie ca la ora 5 dimineata, femeia a fost gasita moarta in pat. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Murise in tara la care visase atat de mult si pentru care facuse numeroase sacrificii.

A fost sunat baiatul ei sa i se comunice ce s-a intamplat. Fiindca lucra la un patron si nu avea banii necesari, Rodica a fost arsa in Grecia si nu se stie unde a fost imprastiata cenusa din dreptul inimii sale. O asigurare de viata ar fi insemnat repatrierea gratuita, iar Rodica ar fi putut sa fie inmormantata langa parintii ei.

Lumea din sat care o iubea si aprecia pe Rodica si a fost foarte mahnita ca nu a putut merge cu o floare si o lumanare sa isi ia ramas bun de la ea…

Exista asigurari de calatorie si de viata, iar oamenii prevazatori nu pleaca in strainatate fara sa le aiba in buzunar. O masura de precautie nu strica nimanui, fiindca oamenii sunt vulnerabili, iar destinul poate fi necrutator uneori.

Poata ca daca avea asigurarea de viata valabila, Rodica nu ar fi murit si totul s-ar fi incheiat cu bine.

Asigurarile de viata au fost facute pentru cei care lucrau in strainatate, care calatoreau mult si se temeau sa nu isi piarda viata, iar repatrierea sa pice in responsabilitatea apartinatorilor.

In prezent, exista doua tipuri de asigurari de viata la care oamenii prevazatori au acces. Primul tip este cel clasic, obisnuit. Oamenii care nu doresc sa le lase apartinatorilor povara financiara a inmormantarii lor incheie acest tip de asigurare, fiindca superstitiile nu isi au rostul. Asigurarea de viata nu obliga posesorul ei la nimic, ci dimpotriva ii ofera siguranta ca familia nu va avea de suferit in cazul in care survine decesul. Moartea este un fenomen normal, ce nu poate fi controlat, iar persoanele care incheie asigurari clasice de viata prin intermediul Credit24h isi iubesc mult apartinatorii.

Exista si un tip de asigurare de viata complex, care pe langa suma acordata familiei in caz de deces  poate functiona ca instrument de economisire.

Acest tip este preferat de multi consumatori, fiindca in cazul in care viata lor continua fara probleme, la sfarsitul perioadei contractuale asiguratii primesc o mare parte din bani inapoi.

Viata este importanta si trebuie pretuita la adevarata ei valoare la fel de mult cum ar trebui pretuita sanatatea. Oamenii isi pot prelungi vietile cu multa cumpatare, ferindu-se de stres cat pot de mult. Problemele financiare genereaza stresul, iar ele pot fi tinute sub control prin intermediul asigurarilor.

Pensionarii acumuleaza multe frustrari indreptatite. Dupa munca de o viata, dupa mersul la serviciu prin ploaie si ger la 4-5 dimineata primesc pensii de mizerie. Banii nu se ajung de la o luna la alta, iar datoriile se acumuleaza. Dar daca au fost prevazatori si au facut asigurarea de pensie facultativa, lucrurile se schimba. La pensia de stat se adauga lunar 700-1000 de lei, in functie de cat au dorit sa cotizeze.

Credit24h pune la dispozitia consumatorilor si credite de malpraxis profesional, menite sa acopere eventualele pagube produse de eroarea profesionala.

Nici in cazul acestor asigurari nu trebuie sa existe prejudecati. Precautia scapa de multe necazuri si de mult stres pe cei care se lasa condusi de ea in vietile lor.

Nici casa nu trebuie sa fie neglijata, fiindca ofera protectie si confort si o locuinta este foarte scumpa. Asigurarea de locuinta este indispensabila mai ales ca in ultima vreme fenomenele meteo extreme se manifesta din ce in ce mai mult.

Oamenii ar trebui sa fie multumiti ca li se da sansa sa isi asigure sanatatea, viata, bunurile de pret, accesul la educatie al copiilor si o batranete linistita si imbelsugata.

Pe site-ul institutiei financiare Credit24h sunt prezentate detaliat toate tipurile de asigurari, dar si creditele variate care pot fi accesate.

Aceasta institutie serioasa a ajutat multi romani sa isi implineasca visul de a avea o casa noua si frumoasa si de a infrunta riscurile de orice natura cu polite de asigurare eficiente.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here