TOP 5 lucruri pe care i le poți oferi mamei tale de ziua ei

0
471

Ziua de naștere a mamei tale poate fi un eveniment foarte important și emoționant. Atunci când vine vorba de cadou, această zi va deveni și stresantă. Este greu să oferi un cadou pe măsura dragostei și recunoașterii pe care o ai față de mama ta. Probabil nu de puține ori ți-ai întrebat mama ce își dorește de ziua ei, iar răspunsul ei a fost că nu are nevoie de un cadou sau că simpla ta prezență este cadoul ei.


Iată 5 idei de cadouri pentru a-i face mamei tale cea mai frumoasă zi de naștere: 1. Un cadou cu o notă personală – Scrisorile

  Unul dintre cele mai frumoase și personale cadouri pentru mama ta este unul scris chiar de tine. Astfel, îi poți da mamei tale cadou o scrisoare sau o serie de scrisori. Le poți oferi acestor scrisori nota relației tale cu mama ta. De exemplu, dacă sunteți prietene, îi poți da un ton jovial acesteia sau dacă tu și mama ta sunteți într-o perioadă mai grea poți scrie o scrisoare sentimentală. În cazul în care duci lipsă de idei pentru seria de scrisori, poți face o scrisoare pentru fiecare lună a anului, câte o scrisoare pentru fiecare sărbătoare a familiei.

  2. Un cadou dulce – Tortul

  Un tort este o surpriză clasică pentru o zi de naștere indiferent că va exista sau nu o petrecere pentru sărbătorită. Există variante chiar dacă nu ești lângă mama ta și vrei să îi oferi un tort cadou de ziua ei. Poți comanda un tort online de la Cofetariaarmonia.ro.

  3. Un cadou cu un parfum special – Florile

  Florile pot reprezenta un cadou potrivit pentru mama ta. Încearcă, totuși, să iei o floare la ghiveci pentru a putea avea durata de viață mai lungă. Dacă alegi o floare la ghiveci, poți alege și diferite accesorii pentru acestea cum ar fi ghivecele cu modele sau teme.

  4. Un cadou care să aducă amintirile înapoi – Pozele

Pozele sunt uneori singurul mod prin care îți poți aduce de momentele bune. Poți face pentru mama ta un soi de carte în care să pui pozele în ordine cronologică. Pe lângă pozele propriu-zise, poți scrie și povestea pozelor respective. O altă variantă, în trend cu tendințele digitale, este o ramă foto digitală care poate arăta într-un singur loc toate amintirile.

5. Un cadou care înfrumusețează – Obiectele de îngrijire


Obiectele de îngrijire nu ar trebui să lipsească din baia unei femei. Astfel, îi poți face mamei tale cadou un simplu set de creme pentru îngrijirea personală. Pentru vârsta ei, ar fi potrivit un set cu creme anti-rid. Dacă mama ta este acea persoană care e la curent cu tot ce mișcă în zona de înfrumusețare, te poți aventura să îi cumperi un set cu dispozitive de masaj facial.

Așadar, orice cadou cumpărat cu dragoste și puțină atenție poate fi cadoul perfect pentru mama ta!

Sursa foto: Unsplash.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here