Sfaturi utile despre cum sa devii un avocat de imigratii

0
723
Dealer attending to a customer in a desktop in the office

 

Iti doresti sa devii un avocat de imigratii? Vrei sa devii un profesionist in acest domeniu? Iata ce trebuie sa faci. Urmeaza aceste sfaturi utile si cu siguranta iti vei atinge scopul propus.

Cine ar putea fi interesat de legea imigratiei?

Iti place interactiunea cu oameni din alte tari si culturi? Esti interesat de drept penal, drept constitutional, drept pentru drepturile civile, dreptul familiei, dreptul de educatie, respectarea sau dreptul afacerilor? Visezi sa devii un avocat online foarte cunoscut?

Daca oricare dintre cele de mai sus vi se aplica, atunci trebuie sa va indreptati catre a studia dreptul imigratiei. De ce? Pentru ca legea imigratiei va ofera o fundatie pentru a reprezenta oameni care au probleme de imigrare, dar, de asemenea, va permite sa recunoasteti modul in care statutul de imigrant al unei persoane ar putea avea un impact in mai multe moduri aparent fara legatura.

Ce fac avocatii de imigrare?

Problemele de imigrare care au vazut intense dezbateri politice si mass-media in ultimii ani, sunt doar o parte din poveste. Exista ca un aflux constant de oameni care imigreaza in speranta de a trai, munci si studia in alte tari mai dezvoltate, iar avocatii de imigrare pot ajuta persoanele, familiile si intreprinderile sa navigheze prin aceste cai diferite si adesea complexe de imigrare. Avocatii de imigrare sunt diferiti de cei din categoria de business law.

Statutul unei persoane de imigrare ar putea avea un impact si s-ar putea intersecta cu alte probleme juridice, cum ar fi dreptul familiei, drept penal, de afaceri, si de legislatie fiscala, si fiind bine versat in dreptul imigratiei este necesar pentru avocatii care practica in aceste domenii. Avocatii de imigrare pot reprezenta clientii in instantele administrative, sau pot oferi clientilor sfaturi referitoare la drepturile si obligatiile lor in privinta imigratiei, printre altele.

Ei sugereaza, de asemenea, cursuri de actiune pe baza cunostintelor lor a legilor privind imigratia. De exemplu, avocatii de imigrare ar putea ajuta cetatenii altor tari prin procesul de obtinere a statutului legal de munca in Statele Unite, cu programul de vize H-1B. Acest program ofera un cadru pentru angajatori americani angajeze din afara SUA. Indivizii care spera sa vina in Statele Unite pentru a ocupa aceste pozitii trebuie sa obtina aprobarea printr-un proces complex si de multe ori de intimidare.

Avocatii pot reprezenta, de asemenea, clientii in relatiile cu oficiali guvernamentali in probleme legate de cererea de viza. Puteti gasi avocati de imigrare in diferite setari juridice, precum si, de la firme de avocatura mari la practici mai mici, care sunt specializate in dreptul imigratiei, la agentiile guvernamentale pentru organizatii non-profit. Unii avocati de imigrare ofera servicii printr-un interes echitabil drept non-profit sau public. In cele din urma, avocatii de imigrare foarte experimentati pot urmari alte interese de cariera, cum ar fi predarea legilor privind imigratia in facultatile de drept.

Multe universitati au un avocat litigii si un avocat de imigrare privind personalul pentru a consilia studentii straini. Alte posibilitati includ a deveni un judecator de imigrare, un ajutor legislativ (fiecare membru al Congresului are un consilier de imigrare cu personalul), sau un functionar desemnat sau ales. Chiar si avocatii penali ar fi bine sfatuiti sa inteleaga legea imigratiei, deoarece acestia pot fi sanctionati profesional pentru faptul ca nu consiliaza in mod corespunzator.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here