Totul despre conservele potrivite pentru câinele tău: de ce să investești într-o astfel de hrană?

0
167

Îți dorești să-ți răsfeți patrupedul din când în când? Pe lângă recompensele care te ajută să-l înveți diferite comenzi, o conserva caine te poate ajuta să-i diversifici alimentația și să-i oferi gustări delicioase. Hrana umedă este adorată de către câini, fiind gustoasă, aromată și de fiecare data la fel de îmbietoare.

Află, însă, din următoarele rânduri câteva elemente pe care să le iei în considerare înainte de a investi în conserve!

Conservă câine în funcție de vârstă

Un prim aspect, de care ar trebui să ții cont când vine vorba despre hrana umedă este referitor la vârsta animalului tău. Conservele sunt concepute pe categorii pe vârstă. De exemplu, unui pui nu îi vei da niciodată aceeași conservă de care are nevoie un câine adult sau unul senior.

În primele luni de viață, câinii au nevoie de mulți nutrienți care să îi ajute să se dezvolte la nivel osos, digestiv, dar și în privința blănii și a danturii, pe când ulterior, nevoile lor se schimbă treptat.

Hrana umedă, excelentă pentru pui și seniori

Ai un câine pui sau unul senior? Hrana umedă este ideală! De exemplu, este bine să știi că până la 2 luni, câinele tău încă nu are dantura suficient de bine dezvoltată pentru a putea mânca boabe uscate. De aceea, hrana umedă este o alternativă excelentă, care te va ajuta să treci de primele săptămâni cât mai ușor. În același timp, conservele sunt ideale și pentru seniorii ai căror dinți s-au tocit în timp sau care suferă de diferite afecțiuni ce le impun o alimentație foarte strictă.

Hidratare la superlativ

Un alt motiv pentru care hrana umedă este potrivită pentru câinele tău este acela că hidratează extrem de bine. Acest lucru cântărește și mai mult în momentul în care prietenul tău necuvântător nu bea foarte multă apă. Conserva îi oferă nivelul de hidratare optim. Încearcă să nu faci, însă, o obișnuință din a-i da câinelui doar hrană umedă!

Afecțiuni

În momentul în care câinele tău are diferite afecțiuni de ordin fizic, hrana umedă poate reprezenta o variantă extrem de practică la care să apelezi. De exemplu, conservele gastro sunt recomandate pentru necuvântătoarele ce se confruntă cu probleme la nivelul stomacului. Aceste produse au rolul de a reda câinelui capacitatea de a asimila nutrienții pe care îi primește, până îți revine.

Hrana umedă este recomandată și în momentul în care prietenul tău are probleme renale ori hipoalergenice. În astfel de cazuri, cere, însă și sfatul medicului veterinar: el va ști spre ce tip de conservă să te îndrume, pentru a obține rezultatele dorite în cel mai scurt timp.

Bucură-te de un câine fericit!

Atunci când îi oferi animalului tău de companie hrană umedă, acesta înțelege că este iubit și apreciat, mai ales dacă masa ,,festivă” vine în urma unui lucru pe care patrupedul l-a făcut bine. Investește în conserve de calitate, premium, care să aibă toți ingredienții potriviți pentru câinele tău, în funcție de vârsta pe care o are, dar și în funcție de rasa din care face parte!

Grija pentru animalul tău de companie începe întotdeauna de la o alimentație sănătoasă și corectă, care să vină în sprijinul său, indiferent de momentul vieții în care se află. Accesează NovaFood.ro și vei putea comanda repede și ușor tot ce ai nevoie. Online vei găsi atât hrana umeda pisici, cât și hrană uscată și umedă pentru câini!

Date de contact:

E-mail: office@novafood.ro

Telefon: 0724239215

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here