Un fel de „Enigma Otiliei”…

0
1492

 „Rugăm să ne lumineze întâiul gospodar al comunei Tomești, cum reușește întreaga sa familie, cu domnia sa în frunte, a-și permite sa conduca/dețină doar „autobuze” de acest gabarit!?

Și nu intreb în sens negativ ci întreb având o deosebită apreciere, vrând să știm cum a reușit și cum reușește, ca din momentul inscăunării eminentei sale ca și Primar, pe întreg parcursul celor 5 mandate de când se află pe acest scaun, se pare ca a reușit ca el cu intreaga sa familie, sa devină efectiv foarte bogat, în adevăratul sens al cuvântului!?
Efectiv vrem să știm secretul succesului, întrucât marea majoritate dintre noi cetățenii, care muncim precum domnia sa, am dovedit că suntem niște proști, deoarece deși muncim, având chiar și câte două job.uri, de multe ori ne lipsește și strictul necesar pentru cei mai mulți dintre noi, darămite să ne permitem „mașinuțe” de ordinul zecilor de mii de euro!??
Cu siguranță doar prin chivernisirea foarte atentă a salariului de Primar, a reușit intreaga sa familie, efectiv să se îmbogățească! Probabil a făcut multe economii această familie și probabil ani întregi a mâncat pâine cu margarină?!?
Rugăm cu toată dragostea să ne împărtășească cheia succesului, ca și noi cei din talpa țării, să trăim decent, ca și noi să ne hrănim decent copiii, ca și noi să ne îmbrăcăm decent copiii, ca și noi să ne permitem o căldură decentă în casă, ca și noi eminentă și nu doar familia dumneavoastră, să trăim bine, întrucât și noi trăim din muncă cinstită ca și d.voastră și ar fi nedrept să nu fim egali, corect?!
Vrem și noi să avem pentru copiii noștri ceea ce are și dumnealui, întrucât și d.nul Primar este unul de-al nostru și domnia sa este unul dintre noi si domnia sa munceste cinstit ca si noi! Cu toții muncim cinstit pentru un salariu, deși încă nu înțelegem de ce familia sa are mașini ce acumulează ca valoare, de ordinul sutelor de mii de euro, iar noi deși muncim precum muncește și domnia sa, abia, abia, facem față!
De ce?!
Doar suntem egali și nu credem că ai noștri copii sunt mai proști încât nu au dreptul la acest nivel de trai!
Repet: întrucât și noi trudim așa precum trudeste și d.nul Primar, CORECT da?!
Așadar, dragă d.le Primar, mă întreb și eu: oare noi cetatenii acestei comune, suntem mai proști? Oare noi cetatenii acestei comune, suntem ființe inferioare ție?!
Dumneavoastră ce credeți?!
Vă rog să nu înțelegeți greșit si să fie clar căci noi ne bucurăm enorm întrucât v.ati ridicat la acest stadiu, dar rugăm cu dragoste frățească să ne învățați și pe noi cum să reușim dintr.un salariu, a putea reusi un asemenea succes, încât si noi să trecem efectiv strada către scoală, conducandu-ne copilul cu limuzina MERTŹ sau cu limuzina X6 sau cu ce mai aveți prin bătătură..TOYOTE COYOTE ori ce.or mai fi?! Așa că și familia lu matale!
Este foarte bine, eu apreciez enorm astfel de oameni, cu toții apreciem și va iubim întrucât ne învățați să trăim bine! Adică de fapt, deocamdată doar ne arătați cum se trăiește bine, deși odată ce ne veți și spune secretul chivernisirii salariului lunar și noi vom scăpa de multe griji!
Dar ca un bun român ce sunteti, ca un mare patriot și prim-gospodar si ca prim-intelectual al comunei, fapt demonstrat prin succesele dumneavoastră vizibile, dorim să ne împartasiti cheia succesului!
De ce?!
Pentru-că si noi vrem ca toți locuitorii acestei comunități să o ducă bine, precum frăția voastră!
La atâta viziune/inteligență demonstrată, vizibilă de altfel, n.avem cum să nu.i atribuim premiul toate felicitările pentru rezultatele muncii sale, acestui domn Primar!
Poate unora vi se va părea glumă, dar dacă tot se dovedește un bun administrator, un bun chivirnisitor al banului și la ceea ce a realizat doar dintr-un salariu, i-aș propune să îl înlocuiască pe Mugur Isărescu la B.N.R căci doar așa toți românii din țara românească, vor înflori prin știința (secretă deocamdată) chivirnisirii salariului! De regulă doar impozitul anual pentru o asemenea mașină, depășește valoarea/prețul unei mașini conduse de către cei mai mulți dintre cetățenii acestei tari și a comunei în cauză (Tomești) în general!
Tocmai de aceea spun, că d.nul Primar este de.o valoare inestimabilă și rar întâlnită!
Așadar, ca și om politic ca și persoană publică, are cel puțin datoria morală să ne lămurească!
Iar noi cetățenii, avem acest drept!
Deci d.le Primar Ștefan Timofte, aștept să ne luminați pe toți.
Intuiesc că mulți cetățeni au această curiozitate, iar dacă nu îndrăznesc să intrebe este întrucât probabil nu au timp, sau probabil sunt timizi să vă întrebe și despre acești bolizi a lu matale, ca de exemplu aceste două din imagini, din cele câte aveți!?
Eu aș fi onorat să avem o discuție publică, poate într-o emisiune pe sticlă referitor la acest subiect!?
Ce spuneți aveți timp?
Multumesc! ? „
Cetățeanul Gabriel Apreutesei 
Sursa foto :Arhiva personală a Cetățeanului Gabriel
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here