Incendiul Arhiepiscopiei vs Credință

0
1209
„IPS Teodosie Trimisul Națiunii române, Trimisul urmașilor Sf. Voievozi, Trimisul ostașilor de pe câmpul de luptă, Trimisul lui Horia, Cloșca, Crișan, Trimisul Sf. închisorilor, românul moldovean, Trimisul lui Ștefan cel Mare prin Curajul său si Trimisul lui Daniil Sihastrul, prin stăruința în Credință și-n rugăciune, pentru Națiunea română, pentru Poporul român și pentru tot ceea ce este Sfânt în Univers!!!☦🙏☦
Trimisul Lui Dumnezeu ca să mărturisească Adevărul și să aducă Lumină peste aceast popor deposedat de Dumnezeu…
Când conducerea fără de Dumnezeu a declanșat războiul plandemico-satanist împotriva acestui Neam, Capul Bisericii române, Patriarhul s-a clătinat împreună cu toți ceilalți comandanți care ar fi trebuit să iasă în față și să Ordone Poporului Contra-atacul împotriva Duhului minciunii!
Patriarhul și ceilalți comandanti Mitropoliți și Arhiepiscopi au căzut înainte de-a începe bine lupta, fiind gata să Împărtășească cu Linguriță de unică folosință, batjocorindu-L, Văzându-L și Rastignindu-L astfel pe Hristos!!!😥😥
Dar Tatăl Cel Ceresc la trimis pe David, scoțându-l la luptă împotriva sistemului Goliat, prin nimeni altul decât IPS Teodosie!!!☦🙏☦
Un Om Mare la Sfat și micuț la stat, cu o Putere de necuprins pentru mintea omenească!
Omul Lui Dumnezeu a spus:  peste Sf. Potir nu se trece, întrucât acolo Tronează Sângele și Trupul Mântuitorului”…
A spus ceea ce știe orice creștin adevărat: că NU te poți INFECTA de la Sfântul Potir pentru că acolo este însăși Iisus Hristos!!!☦🙏☦
Când s-au închis Bisericile și Sfânta Lumină a fost adusă de Poliție și Jandarmerie, când Ierarhia s-a supus la mârșava Vânzare, Vocea Trimisului (IPS Teodosie) s-a auzit strigând:
 „așa ceva nu s-a petrecut niciodată în istoria Bisericii, nici măcar atunci când a fost ciumă și holeră, nici când au fost războaie, nici în timpul comunismului, NICIODATĂ!!!☦” 🙏☦
Atunci ca și acum, noi cei sfioși și timorați am învins prin Goliatul Națiunii române!!!
În tot acest timp, sistemul perfid l-a atacat constant căutând eliminarea sa!
Nu vi se pare foarte interesant că Palatul Arhipiescopal a luat foc doar la câteva zile după ce IPS Teodosie a criticat măsurile de raționalizare și austeritate vis a vis de curentul electric/căldură?!
Nu vi se pare interesat că acest incendiu apare la câteva zile după ce falsul călugăr și-a ratat misiunea de compromitere a BOR și in mod special al IPS Teodosie?!
Nu vi se pare interesat că acest incendiu apare doar la câteva zile după ce acel Balaș, își întețește atacurile defăimătoare asupra IPS Teodosie și a Bisericii Ortodoxe?!
Probabil că e o coincidență, ar fi tentați să spună mulți, la fel ca toate celelalte!?
Probabil că vor găsi un motiv pentru a-i face un dosar penal, prin care să justifice că IPS Teodosie este de vină și vor încerca să-l bage la pușcărie!?
Toate astea îmi dau dreptul la aceste păreri, ținând cont că și atunci când IPS Teodosie a luat atitudine împotriva minciunii plandemice, acesta a fost foarte atacat și s-a încercat a-i procura un dosar penal, pentru a-l duce în pușcărie!
Nu vi se pare foarte interesant întrucât numai lui IPS Teodosie i se întâmplă toate aceste chestiuni?!
Alooo❗❗❗
Mai sunt și oameni care apelează la logică!
Avem dreptul să ne întrebăm?!
Avem!!!
Vă mărturisesc că incendiul a izbucnit în timp ce IPS Teodosie se ruga în Catedrală. Apoi la un moment dat fumul a pătruns și-n Catedrală atât de puternic, încât abia se putea respira, iar curentul căzuse din cauza incendiului!
Flăcările care cuprinseseră Palatul Arhipiescopal se vedeau din Catedrală prin ferestrele sale, încât într-o oarecare măsură luminau si înăuntru Catedrala! La un moment dat, au intrat dintre pompieri în Catedrală pentru a-l evacua pe IPS Teodosie, dar acesta a rămas neclintit în rugăciune în comuniunea cu Dumnezeu!!!
Și-a aprins lumânări pentru a citi Acatistele și a rămas în rugăciune până la capăt, făcându-le în întregime complet așa cum spune Sfânta Orânduială! Apoi, după toată Slujba și-a ținut și cuvântarea sa așa cum face mereu și ABSOLUT NIMIC nu l-a tulburat, NIMIC!!!
Asta înseamnă să crezi cu Adevarat în Dumnezeu, încât orice s-ar întâmpla să nu te infricosezi să nu cârtești!!!
Iar asta a făcut IPS Teodosie, demonstrându-ne încă odată ce înseamnă cu Adevărat a fi Ortodox, Oștean de-al Lui Hristos!!!
A rămas senin la față luminos, văzându-se pe chipul său încredere în toate…că toate câte se întâmplă sunt Voia Lui Dumnezeu! De altfel puteți vedea această stare a sa, prin acest filmuleț atașat, parte a cuvântării sale după slujba de rugăciune.
Atitudinea sa, toată această stare a sa, mă trimite cu gândul la Sf.Constantin Brâncoveanul, așa cum Voievodul a rămas PERFECT credincios și senin în fața încercărilor! Deși înainte de-a fi omorât a privit cum sunt decapitați copiii săi, apoi le-a ținut in brațe capetele, el, Constantin Brâncoveanu, Voievod, om politic, conducător, lider al strămoșilor noștri, s-a arătat în aceeași măsură un adevărat mărturisitor întru Hristos!!!
Aici fac o mică paranteză, remarcând faptul incontestabil că pentru a fi un bun politician pentru poporul tău, trebuie înainte de toate și înainte de orice să fii un bun drept-credincios în Hristos, așa precum a fost marele Brâncoveanu și toți ceilalți mari români!
Un alt mare exemplu este Mihai Viteazul, care știa Psaltirea întreagă din memorie, iar exemplele sunt nenumărate!
Aici, se naște o întrebare: avem noi acum măcar un politician de o asemenea Credință, încât să putem spera că vom învinge?!…
Absolut incontestabil, un fapt demonstrat și redemonstrat, IPS Teodosie ne este modelul PERFECT de Viață, de Atitudine, de Trăire…
Ca ucenic al său în cadrul Facultății de Teologie și ca Duhovnic ce-mi este, n-am să pot mulțumi niciodată Lui Dumnezeu pentru că m-a readus la viață…
 Dumnezeu și Maica Domnului să ni-l țină sănătos și puternic, să-i dea Pace și împliniri Duhovnicesti acestui Înalt Ierarh, că Vrednic este…”
https://youtu.be/XY76PatzRc8
🇷🇴-Cetățeanul Gabriel-🇷🇴
Sursa foto :Arhiva Gabriel Apreutesei
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here