O părere anti-Sistem despre conflictul dintre NATO și Federația Rusă din Ucraina

0
501

Conflictul NATO???? – RUSIA?? din Ucraina?? este departe de a fi dezamorsat. Înainte de toate trebuie să recunoaștem adevărul și anume că în acest context, este un război purtat între NATO și Rusia, pe teritoriul Ucrainei și prin cetățenii acestei țări!

Și totuși, întrebarea fundamentală a acestui context este următoarea : Oare este real acest război, sau doar este o regie la nivel planetar și în fapt, același păpușar mondial, este stăpânul ambelor tabere?!
De ce ar putea fi o regie? Întrucât știm cu toții regia Carcalac funcțională la nivel global, adoptată de absolut toate țările de pe planetă! Știm despre declarațiile marilor..cu privire la reducerea populației globale, etc.
Dacă nu este regie și este real, în acest caz, noi, oamenii simpli, avem șanse reale să ne recâstigam independența, începând de la nivel personal și până la cel național, statal!Întrucât o vorbă înțeleaptă românească spune: când doi se bat, al treilea câștigă!
Rămânând la considerentul că acest război este real, suveraniștii/suveranismul au șanse totale de victorie!Încă de pe data de 8 februarie 2022, înainte ca Rusia să intre în Ucraina, am afirmat printr-o analiză personală, că Rusia va lua din Ucraina atât cât să-i închidă acesteia orice ieșire la Mare, iar Rusia va veni până la gurile Dunării!
Din acel moment și până azi, unele aspecte s-au schimbat și se pare că Rusia a fost provocată de occident mult mai mult decât ne-am fi așteptat, prin faptul că au alimentat Ucraina cu armament NATO, trupe de mercenari dar și declarațiile SUA, că alianța în sine ține morțiș să înfrângă Federația Rusă!
Efectiv, SUA dorește să dețină în continuare rolul jandarmului mondial și să facă ceea ce vrea ea inclusiv cu Rusia!Să știți că Federația Rusă nu-și permite să piardă Ucraina, întrucât asta ar însemna efectiv dispariția sa ca superputere mondială militară dar și existența sa în forma teritorială actuală!
In acest context, efectiv Rusia, luptă pentru supraviețuirea sa!
Poate că vă întrebați dacă ar putea folosi Rusia arma nucleară?!Totul stă la decizia americanilor, dacă va forța Rusia să o folosească sau nu.
Să facem un joc de imaginație și să presupunem că fiecare dintre noi trebuie să-și apere propria sa viață și a familiei sale, în fața unor băieți răi care ar veni să ne jefuiască casa și familia!
Ne trezim cu o gașcă mare înarmată cu bâte, săbii și pistoale în curte, în pragul casei! Dacă și noi am scoate pistolul, am reuși să eliminăm doi-trei prin excepție, dar ei fiind într-o gașcă deloc neglijabilă tot „ne-ar face” chiar de ar suferi ceva pierderi, în urma acțiunii noastre defensive! Deci ei ar câștiga oricum, dar noi și familia am fi… kaput!
Și totuși, pe lângă acel pistol avem și o grenadă, care dacă am detona-o și noi am sfârși împreună cu gașca ce este gata să ne execute!
Aici avem doar două variante:
1 – Ne apărăm cu pistolul și „ciuruim” 2-3 intruși prin excepție, după care gașca tot ne va elimina deoarece sunt prea mulți și deci am pierde;
2 – Detonăm grenada și murim împreună cu toți cei care au venit peste noi;
CONCLUZIE
Într-o asemenea situație noi cei agresați nu am mai avea ce pierde și am detona incontestabil grenada!Dacă SUA nu vrea să negocieze și să accepte că nu mai poate fi doar ea unicul jandarm mondial, ci mai sunt și Rusia, China, în acest context, atunci cale de supraviețuire a umanității nu mai poate exista!
Este adevărat, SUA are o datorie pe care doar un război mondial o mai poate acoperi! Doar că un război nuclear, nu ar mai avea învingători, ci doar învinși!
Adevarul este ca SUA are nevoie de acest război mondial, ca de aer! Dar nu un război nuclear!
Așadar a spus încă dinainte de a începe conflictul din Ucraina, că dacă conflictul acesta este real și nu regie, Rusia nu poate pierde! Deci, influența Rusiei cel puțin în Europa de est va fi „lege și ordine”!
Iar cu o Românie, care mereu a provocat și mereu a băgat bățul prin gard, ba a mai și furnizat armament și mercenari Ucrainei, nu poate avea un raspuns bun din partea Rusiei!
Nu trebuie să uităm, cât de prietenoasă este Ungaria față de Rusia, iar aici trebuie să recunoaștem inteligenta lui Viktor Orban, deoarece și-a urmărit extraordinar de bine interesul național! Până acum si-a jucat foarte bine cartea, iar obiectivul este pe cale să se îndeplinească…Transilvania!
Cei care cred că UE sau NATO nu vor permite așa ceva..clar că li se trage de la vaxx!
Dacă România nu adoptă o poziție ca cea a Ungariei, vom fi din nou în tabăra învinșilor, cu o Transilvanie în minus!Prin atitudinea noastră de a tot introduce bățul prin gard, noi evident că vom fi din nou în tabăra celor învinși, din cauza faptului că această populație se face direct responsabilă a faptului că a acceptat la putere trădătorii de Neam și de Țară!!!
Faptul că Rusia va câștiga în Ucraina, cu tot efortul disperat și din ce în ce mai costisitor al NATO de a alimenta mașina de război ucraineană este deja foarte evident!
Așa cum este destul de evident că Rusia va ajunge la gurile Dunării!
Însă la fel de evident este faptul că Rusia nu este izolată și nu este singură. Din contra, evidentă este izolarea Vestului, de restul marilor țări ale lumii!
Așadar, când se va face negocierea, România și Bulgaria vor fi ”pe bilețel”, pentru a fi date „pe tobogan”!Niciuna din cele două țări nu va mai fi în zona de influență euro-atlantică!
Influența, mai bine spus controlul vestului, nu va mai fi asupra celor două țări, întrucât Rusia va pacifica Ucraina. Regimul Soroș se va încheia repede, pentru că Ungaria va pleca din UE imediat ce va avea ocazia!
Viitorul euro-atlantic al României va mai dura, aproximativ doi ani, prin excepție!
Iar tot ceea ce va urma, nu va fi deloc bine dacă acum în ultimul moment „nu întoarcem armele”!
Așadar din nou decizia aparține maselor. Să-i lăsăm în continuare pe trădători să ne și dezmembreze țara, ori ieșim să-i dăm jos?Doar noi suntem cei care vom decide cum va fi viitorul Țării si-al Neamului!
„Căci trăiesc doar cei ce vor să lupte,
Iar cei mai slabi se plâng și mor”…
Cetățeanul Gabriel
Sursa foto :https://google.com

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru a susține jurnalismul independent, aveți linkul de donații mai jos:

 DONEAZĂ PENTRU JURNALISMUL INDEPENDENT

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here