Top 3 pariuri sigure în jocul de ruletă

0
415
top-3-pariuri-sigure-ruleta

Ruleta este un joc de noroc popular atât în cazinourile on-line, cât şi în cele off-line. Cu reguli simple de joc şi de pariere, ruleta se va desfăşura la o masă specială, virtuală sau fizică, cu tăblia împărţită în 37 de numere şi o ruletă cu 37 diviziuni egale numerotate de la 0 la 36. Culorile numerelor sunt fie negru, fie roşu.

Bila albă care se învârte pe ruletă va pica pe un număr şi o culoare asociată, pariurile se opresc cu 10-20 de secunde înainte opririi bilei aruncate. Câştigă cel care a pariat corect pe numărul, culoarea pe care se afla bila albă sau pe diferite variaţiuni.

Amatorii de jocuri de noroc accesează des rotiri gratuite Superbet, deoarece acesta e unul dintre puținele cazinouri cu oferte periodice excepționale.

Care sunt cele mai sigure pariuri la jocul de ruletă?

Pariurile pe ruletă sunt destul de complicate şi siguranţa unor câştiguri nu este întotdeauna atât de mare. Asta înseamnă că vom avea şi pariuri care vor fi necâştigătoare şi nu ne dorim acest lucru. Norocul şi probabilitatea sunt cele care vor determina şi succesul parierii pe ruletă. Ca să nu greşeşti când mai pariezi la ruletă am alcătuit un top 3 pariuri sigure în jocul de ruletă.

  1. Pariul pe culoare, alegerea culorii.

Ai şanse 50%-50% să câştigi, să ai roşu sau negru când se opreşte bila albă. Deci pariatul pe culoare e o strategie foarte bună dacă vrei câştiguri mari şi la ruletă. E important să nu pariezi de la început sume foarte mari dacă nu vrei să rişti să rămâi fără bani prea repede. Pariatul pe culoare îţi aduce şi profit bun dacă ai noroc şi intuieşti care va fi traiectoria bilei pe măsură ce rotirea ruletei încetineşte. Pariurile exterioare îţi oferă şanse de câştig maxime.

  1. Pariază la ruletă pe numere sigure, pe care bila albă cade foarte des.

Şansele de câştig sunt ridicate dacă vei plasa pariurile la ruletă pe numerel precum 17, 7 sau 3. Nu e bine să te îndrepţi niciodată spre 6, 34 sau 13 pentru că vei pierde cu siguranţă. Dacă nu vrei să fie prea monotonă parierea alege să le rulezi în aşa fel încât să ai şi o strategie foarte bine închegată în jurul lor, combină parierea pe numere, interioară, cu parierea exterioară, mai ales pe culori sau par/impar.

  1. Pariurile în sistem Martingale.

Pariezi doar pe Even Money, mare, mic său par, impar, îţi dublezi pariul după pierderi şi eşti câştigător. Ai nevoie de fonduri mari ca să poţi să câştigi ceva bani cu strategia Martingale, riscul să suferi pierderi mari e limitat.

Jocul de ruletă poate fi extrem de periculos pentru jucătorii cu mai puțină experiență. Din dorința de a se îmbogăți rapid, mulți își investesc toate economiile într-un astfel de joc. Alegeți să stabiliți un buget pe care să-l pariați și nu depășiți acest prag impus dacă veniturile nu vă permit acest lucru.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here