Tornadă la nivel național în lumea boxului, disputată în Capitala Moldovei

0
967
?????
Sâmbătă pe 19 noiembrie 2022 zmardoiala răzeșilor lui Ștefan cel Mare, au făcut să se cutremure nu doar ringul de BOX, dar însăși construcția sălii, unde a avut loc Gala Tornado Gold Division organizată de Tornado Fight Gym.
Luptători aparținând multor cluburi cunoscute atât din România cât și din Republica Moldova au luptat la această gală, cu patos, curaj și mândrie că sunt urmașii legendarului voievod, Ștefan cel Mare.
Nu, nu s-au luptat cu buzdugane sau cu săbii, dar și-au împărtit carabe cu nemiluita, de parcă voiau să arate că moldovanii, au ” rămas Moldovan” , urmași demni de Măria Sa.
Vlad Ifrim, managerul dar și antrenorul de la Tornado Fight Gym, s-a arătat foarte mulțumit de felul cum s-a prezentat competiția și cum a răspuns publicul PREZENT și la acest eveniment. Doar un singur regret a împărtășit acesta, și anume că a lipsit „TARTORUL”, razboinicilor lui Ștefan, fiind vorba despre Robert Oarză, a cărui meci a trebuit să fie anulat.
” Încep prin a spune mulțumesc cluburilor prezente, sportivilor prezenți și sponsorilor care au fost alături de acest eveniment important atât pentru mine dar și pentru cei ce iubesc sportul, deoarece este încă un răspuns pentru a arata că în România sunt sportivi talentați care trebuie văzuți și ajutați să ajungă unde le este locul.
Chiar dacă sunt mulțumit de felul cum s-a prezentat competiția, am totuși un regret și anume faptul că meciul lui, Robert Oarză, a fost anulat. Au fost din public care au venit special pentru meciul lui Robert, deoarece este într-adevăr un sportiv talentat, serios, cu rezultate bune. Am văzut și câteva articole în presă unde se spun lucruri care nu sunt adevărate, și lucrul acesta îl puteți afla și de la cei care se antrenează alături de Robert. De când se antrenează la sala noastră, nu a fost niciodată agresiv sau cu o atitudine violentă, tot timpul a arătat respect și solidaritate față de colegi. Pentru noi a fost o pierdere la gală, este foarte talentat, neînvins până în prezent, ultimul său meci a fost la Botoșani, unde s-a luptat în gala de profesioniști Colosseum 36.
Atât eu cât și colegii lui Robert, sperăm să se întoarcă cât mai repede la antrenamente, ” – ne-a împărtășit Vlad Ifrim, managerul și antrenorul-Tornado Fight Gym.
În timpul evenimentului disputat s-a remarcat o extraordinară atmosferă, una plină de respect și fair – play între adversari, deși și-au împărțit Caraibe (pumni) cu nemiluita. După eveniment s-au îmbrățișat s-au felicitat reciproc și evident, frații tot frați au rămas.
Cred că o nouă zicală tocmai a luat ființă la această gală și anume că unde luptă moldovenii, dedesubt Pământul geme.
Felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment!
NOTĂ: Câteodată când e cutremur, să știți că nu vine doar din Vrancea, ci se întâmplă și atunci când se războiesc” Răzeșii lui Ștefan cel Mare ❗❗????
Cetățeanul Gabriel
Sursa foto : Gabriel Apreutesei
Redacția Ziarului Naționalul.ro mulțumește domnului Gabriel Apreutesei pentru acest material de la fața locului

Pentru a susține jurnalismul independent, aveți linkul de donații mai jos:

 DONEAZĂ PENTRU JURNALISMUL INDEPENDENT

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here