Alatură-te echipei Studio20, unde toți lucrează pentru ca tu să reușești!

0
181

Poţi avea un job de succes, care să îţi aducă numeroase satisfacții și în viața personală, pe langa cea profesionala. Visul tau se poate implini dacă alegi să lucrezi la Studio20! Aici vei descoperi o echipă tânără, dinamică, dar și condiții de lucru ideale pentru ca tu să te bucuri de numeroase realizări atât pe plan personal, cât și pe plan profesional!

Studio20 are un management de top şi are o experiență solidă de peste 20 de ani în domeniul videochat-ului. Acest lucru se reflectă prin numărul mare de sedii din țară și din străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA), dar și prin numeroasele premii câștigate în cadrul festivalurilor internaționale de profil, acordate atât studio-ului, printre care „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT și „Studio of the Year” 2 ani la rând, în cadrul galei GFY Awards. Iar succesul Studio20 se bazează pe succesul actorilor-cheie – modelele de videochat!

Studio20 vine în sprijinul angajaţilor, oferind cele mai bune condiții de lucru, punând accentul pe asigurarea unor câștiguri excelente. În continuare prezentăm pe scurt beneficiile modelelor de videochat:

– venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele noi, de sex feminin, în primele 3 luni de la angajare (indiferent de nivelul de experiență);

– comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5% în următoarele situații: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

– bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, ai posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile realizate lunar.

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la lipsa legalității în cazul activității de videochat. Profesia este reglementată încă din 2003, iar Studio20, în calitate de studio de videochat, respectă toate normele aplicabile. Activitatea ca model de videochat se realizează pe baza unui contract de muncă, iar pentru fiecare venit încasat lunar vei semna și primi un act adițional în care se notează câștigurile obținute, în mod detaliat: totalul în valută, cursul valutar, suma în lei, procentul care îți revine, taxele și impozitele reținute și suma netă.

Echipa Studio20 este disponibilă în permanență pentru a te ajuta. În primul rând, ca nou angajat vei beneficia de o perioadă de training pentru a afla trucuri și sfaturi utile, a învăța cum să folosești aparatura tehnică și a te familiariza cu site-urile pe care vei lucra. Oricând pot apărea nelămuriri după încheierea perioadei de training, poți cere ajutor echipei de suport. Iar tot în perioada de început, vei avea parte de prima ședință foto, în cadrul căreia consilierii de imagine îți vor oferi sfaturi diverse legate de ținute, machiaj, coafură, comportament, mimică, gesturi și limbaj, totul pentru a-ți îmbunătăți imaginea ca model de videochat.

Condițiile de lucru îți vor depăși așteptările prin flexibilitatea excelentă! La Studio20, poți lucra cu contract full-time sau part-time și îți poți adapta turele în funcție de preferințele tale: poți lucra în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, ai posibilitatea de a lucra de la unul din sediile Studio20 sau chiar de acasă. Iar cum confortul este esențial pentru a te simți bine atunci când lucrezi, la sediu asigurăm echipamente de fitness și sesiuni de masaj.

Studio20 pune accentul pe succesul tău – și sperăm că te-am convins și pe tine de asta! Alege să te angajezi la cel mai cunoscut studio de videochat și vei descoperi o echipă dedicată pentru ca tu să reușești în tot ceea ce îți dorești. Intră aici și află mai multe detalii despre angajarea la Studio20!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here