Vrei un apartament demn de invidiat? Uite 3 elemente ce nu pot lipsi dintr-o casă modernă!

0
181

Design-ul interior al unei case schimbă în totalitate atmosfera acesteia, dar și starea de spirit a celor care locuiesc în ea. De aceea, atunci când decorezi și mobilezi propriul apartament, trebuie, fie să apelezi la un specialist în design interior, fie să te documentezi foarte bine înainte. Dacă vrei să faci o schimbare în apartamentul tău și ai nevoie de inspirație pentru a fi sigur că va arăta demn de invidiat, atunci sunt câteva lucruri de care trebuie neapărat să ții cont. Vrei să descoperi care sunt acestea? 

Iată 3 elemente moderne care nu trebuie să lipsească din casa ta! 

  1.   Combinarea diferitelor tipuri de lemn

În multe apartamente moderne se comite greșeala de a folosi prea mult alb sau materiale monocrome, lucru care duce la un aspect steril, ca de spital. Pentru a evita această atmosferă care nu este deloc de dorit în propria casă, aceasta având scopul de a te relaxa și de a te face să te simți în siguranță, este indicat să combini diferite tipuri de lemn pe lângă mobila ta. 

Întâi, alege un lemn de bază, care să se regăsească predominant în toate camerele casei tale. Apoi, alege obiecte de decor în alte două tipuri de lemn. Nu așeza obiecte din același tip de lemn împreună, ci amestecă-le, pentru a obține armonie în cadrul spațiului tău. Singura regulă atunci când alegi tipurile de lemn este ca toate trei să facă parte din aceeași categorie de nuanță (rece, neutru sau cald), ca să asiguri fluiditate în casa ta.

  1. Gândește-te la curățenie

Cel mai important aspect care schimbă în mod total atmosfera într-o casă este ordinea și curățenia. Pentru a reuși să păstrezi un apartament extrem de curat, este nevoie să te gândești încă din stadiul planificării cum să așezi mobila astfel încât să fie ușor de curățat. Spre exemplu, alege mobila cu picioare destul de înalte încât să poți spăla sub ea oricât de des este nevoie. De asemenea, alege să folosești glisiere cu bile de la OscarDeko pentru sertarele tale, ca să le poți îndepărta ușor. Astfel, dacă planifici aceste lucruri încă de la început, o să poți curăța orice spațiu care ar putea fi greu accesibil.

  1. Decor mixt

Ultimul element care trebuie integrat în apartamentul tău pentru a-l moderniza este să te joci cu decorul. Amestecă texturi și culori diferite pentru a crea un spațiu viu, în care să trăiești cu plăcere. Acest aspect va fi cel care personalizează casa, pentru a te reprezenta pe tine și stilul tău de viață.

Așadar, dacă dorești să îți modernizezi apartamentul, ia în considerare lista de mai sus și vei observa că schimbarea va fi enormă. Detaliile fac diferența, iar acest lucru este valabil chiar și când vine vorba despre design interior. Pune-ți amprenta asupra spațiului tău prin prisma preferințelor tale, ținând cont de regulile de mai sus, iar apoi te vei putea bucura de un apartament primitor și modern.

 

Sursa foto: pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here