„Ce se întâmplă cu noi?”

0
187
„În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societății, deși fără a aduce direct vreo atingere credinței, va fi părtaș al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărțirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmașilor lui Hristos de slugile lui antihrist.Adevărații credincioși din împărăția antihristului – societatea vremurilor din urmă – vor viețui în singurătate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societății, nu vor avea nici un fel de obligații civice. 

Cei ce vor recunoaște legile societății și se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtași antihristului prin aceasta și vor fi lepădați de la fața lui Dumnezeu. În timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acționa politicește, fără să se atingă de credință în chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplină libertate, deși, în cele din urmă, stăpânirea antihristului va combate toate sectele și religiile. Va acționa din punct de vedere moral și va căuta să convingă și să se vatăme de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovăduire și la săvârșirea „legală” a slujbelor bisericești îl vor avea numai cei ce respectă legile statului și nu încalcă „disciplina”. (citat din Tâlcuire la Apocalipsă de episcopul Ermoghen al Tobolskului și Siberiei, Sfânt Ierarh Nou Mucenic asasinat de bolșevici în 1918)

*****
Dacă nu era operațiunea specială ar fi rămas neînțepați MAXIM doar cei care am ieșit la proteste în ultimii ani, în tot acești ani! În rest, cu toții ABSOLUT s-ar fi înțepat, unii întrucât cred orbește în vaccinuri, alții ca să poată merge la mall, alții ca să poată ieși la terase, alții ca să poată merge în vacanțe, alții ca să poată merge la serviciu, alții ca să-și poată cumpăra mâncare și tot așa, pentru diferite și diferite motive
Cu toții aproape am ascultat „glasul sirenelor” științei medicale care ne-a tot spus că  vaccinarea este calea” și destui s-au înțepat cu adevărat, cu acte în regulă!
Așa cum avertizează Cartea Sfântă, prea puțini vor rămâne cei care nu vor ceda! Mult, mult, prea puțini! Iar cei care nu vor cădea, nu vor reuși datorită facultăților și masteratelor lor, sau pentru că sunt medici.Vor reuși doar cei care au stat aproape de Hristos, prin rugăciune constantă, spovedanie, post, Sfânta Euharistie.
Incă nu s-a terminat nici măcar pe departe „acest meci”! Este un fel de pauză înaintea marelului uragan! Tot acest plan al globaliștilor are doar două rezultate: „ori noi, ori ei!” În fața acestor mari înșelări profețite, vor rezista doar acei dintre noi care chiar slujesc Lui Dumnezeu, doar acei practicanți și cu inima, nu numai cu vorba lansată din gură! Știți foarte bine, că s-au înțepat și…au dat deja colțul medici, chiar nume mari de medici, oameni de cultură, oameni cu rang și prestanță în societate, absolvenți ale marilor universități. Degeaba! Nu ajută cu absolut nimic întru a desluși, nici pregătirea din aceste domenii!
În Cartea Sfântă suntem avertizați, că vom putea face diferența între Adevăr și minciună, numai și prin Puterea Sfântului Duh! Atât! Iar ca să avem această Putere de la Duhul Sfânt, trebuie să ținem constant cu postul, rugăciunea zilnică, spovedania, Sfânta Euharistie (Împărtășirea cu Sfântul Sânge și Sfântul Trup, al Domnului nostru Iisus Hristos).
O să vedeți că reconfirmarea îndobitocirii noastre căa populație, se va reconfirma în următoarele alegeri (DACĂ VOR MAI FI!), unde aceiași „atotștiutori” de pe rețelele sociale vor vota marionetele aceluiași sistem, care azi pozează în mari ortodocși și mari patrioți! De ce nu sunt recunoscuți de către majoritatea dintre noi?! Întrucât, pentru a putea distinge Adevărul de minciună, dintre oamenii mincinoși de cei sinceri, avem ABSOLUTĂ nevoie de Puterea Sfântului Duh, care vine la noi și rămâne la noi, doar prin rugăciune constantă, post, spovedanie și Sfânta Euharistie.
Suntem constant conștienți și am fost atât de clar avertizați, că nu vom reuși prin puterea omenească, bazându-ne doar prin puterea noastră de a gândi, de a raționa.Practic s-a ajuns în punctul de a ne fi IMPOSIBIL să deslușim Adevărul de minciună!
Ne este spus și avem tabloul atât de limpede că vor cădea mulți și dintre cei aleși! Darămite dintre cei care sunt ortodocși de ocazie, de grătar și de pahar..vor sta încolonați cu dorința de a face ce spune sistemul satanist.
Sfântul Duh pleacă imediat de la noi, dacă nu ținem constant cu rugăciune, post, spovedanie, Sfânta Euharistie. Și vine cu multă rugăciune, spovedanie, post. Este ca la orice antrenament: condiția fizică se face cu foarte mult efort, antrenament structurat pe luni de zile. Numai că se și pierde această condiție fizică, doar în câteva zile, dacă nu te mai antrenezi!
Și spun asta prin prisma celor două situații, ca fost luptător și ca actual teolog. Așadar, cine este „îndoctrinat” ca și mine înțelege, iar cine face parte dintre milioanele de experți de pe Tik-Tok sau Facebook…Nu ar înțelege oricât i s-ar explica, deoarece și în acest context am fost avertizați: „Cu urechile veți auzi, dar nu veți înțelege, și cu ochii vă veți uita, dar nu veți vedea”.
Cei mai mulți dintre noi nu vor să vadă Adevărul oricât li s-ar spune, oricât li s-ar explica. Și unii dintre noi știm că atunci când insistăm să-i salvăm pe acești nerozi, aceștia devin agresivi și trebuie lăsați în pace. Și în acest context avem un avertisment: „nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi!”
Vedem și aici că binele cu forța, nu-l poate face Dumnezeu! Trebuie să luptăm doar pentru cei care vor să primească Adevărul: „Dar fericiți sunt ochii voștri că văd și urechile voastre că aud.”
Mergem înainte spunând Adevărul, întrucât Adevărul trebuie spus oricând, oriunde și mai ales cu orice preț, căci Adevărul este Hristos.”Cine iubeşte pe tată, ori pe mamă, mai mult decît pe Mine, nu este vrednic de Mine; şi cine iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decît pe Mine, nu este vrednic de Mine.”
Adevărul ne va face liberi! Acum că știm cine este Adevărul, putem fi liberi dacă vrem să fim liberi. Inclusiv Libertatea cere un preț…Iar în această familie mare, România, inclusiv și aici, se poate avea ceva…Libertatea, plătind!
Cei care sunt la putere acum, inclusiv acum în acest moment al istoriei, sunt acolo întrucât populația le permite să stea la putere! Vina nu este a hoțului că fură..că doar de aceea este HOȚ! Vina este doar a paznicului (a cetățeanului) întrucât îi permite să fure!
Toate cer un preț…trăiesc doar cei ce vor să lupte, iar cei mai slabi se plâng și mor. „De-i vezi murind să-i lași să moară, căci moartea e menirea lor”
Nici Raiul nu e gratis și nu se obține ușor, și pentru acesta este un Preț…
Deciziile aparțin DOAR populației, restul sunt doar scuze și fabulații.
Trăiesc doar cei ce vor să lupte…
Sursa foto :Arhiva personală a Cetățeanului Gabriel
Mulțumim pentru acest material realizat și trimis de către domnul Gabriel Apreutesei, publicat în exclusivitate de către Ziarul Nationalul.ro 
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here