Ce brățări se poartă în 2023?

0
171

Atunci când vine vorba de bijuterii, brățările se numără printre cele mai îndrăgite accesorii. Ele se regăsesc pe piață într-o varietate atât de mare de forme și culori, încât este greu să nu îți găsești vreodată modelul favorit.

Totuși, anumite variante vor fi în trend în 2023, deoarece ele sunt inspirate de vibrația caracteristică dar și de tendințele generale trasate de către industria de profil pentru acest an. 

În rândurile de mai jos am selectat pentru tine modelele de brățări recomandate pentru a fi purtate în 2023, ținând cont de toate aceste aspecte. Astfel, prin purtarea lor vei fi mereu în vogă și te vei bucura oricând de aspectul lor aparte.

Brățări în culoarea anului 2023

După cum poate știi deja, în fiecare an, Institutul Pantone desemnează o culoare caracteristică, răspuns la tendințele din industria de design, și care simbolizează totodată realitățile și așteptările globale la nivel social și geopolitic. Încă de la început, magazinele și marile case de modă comercializează produse cosmetice, piese vestimentare sau de mobilier pentru spațiile interioare, care derivă din nuanțele sau tonurile propuse. 

O nuanță vibrantă de Viva Magenta a fost selectată pentru 2023, deoarece ea reflectă cel mai bine dorințele și așteptările noastre de regenerare, dar și de putere și curaj, de care simțim nevoia după realitățile dure cu care ne-am confruntat deja. Această culoare puternică și optimistă încurajează experimentarea și exprimarea de sine, atât de necesare în momentele actuale. 

Descoperă colecția Pandora Moments pentru a găsi brățara de argint sau aur roz de 14k care te va ajuta să te exprimi în felul tău, și să-ți evidențiezi din plin personalitatea, așa cum îți dorești. Vei regăsi accesorii atent lucrate, finisate manual, de care să te bucuri pentru mult timp.

Brățări inspirate de natură

Atunci când îți alegi bijuteriile, probabil că o faci cu multă atenție, ținând cont de preferințele tale în materie de vestimentație și de stil de viață. Chiar dacă specialiștii ne avertizează că perspectivele economice ale anului pot să nu fie foarte promițătoare, se poate conta oricând pe o reîntoarcere la bogățiile pe care ni le oferă un mediu natural. 

În 2023 vei fi în trend dacă vei purta bijuterii cu elemente ce fac trimitere la natură, ori din materiale precum pielea lăcuită. Achiziționează, așadar, fără grijă brățări ce au în componență nuanțe liniștitoare de verde, albastru sau smarald, pentru a te bucura de starea de calm a mării sau de serenitatea pe care o oferă imaginea cerului înstelat.

Brățări care spun o poveste

Pentru a încuraja și mai mult exprimarea personalității, în 2023 poți purta bijuterii cu elemente distinctive, individuale care simbolizează pasiunile și preferințele tale de moment sau pe termen lung.

Astfel, în acest an poți purta brățări accesorizate cu charm-uri ce conțin inimioare strălucitoare, diferite mesaje despre prietenie sau dragoste, talismane cu pisici, câini, bufnițe, fluturi, flori sau alte simboluri aparte, deoarece te vei înscrie în tendințele generale de acum. Fiecare astfel de reprezentări sugestive va spune mai multe despre cine ești, despre cum dorești să fii percepută, sau despre cum îți place să te exprimi. 

Iată, deci, care sunt cele mai interesante modele de brățări pe care să le porți în acest an. Asigură-te că optezi întotdeauna pentru bijuterii realizate din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să te bucuri de aspectul lor timp îndelungat. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here