Războiul din Ucraina, ziua 360. Statele occidentale sunt îngrijorate. Rusia şi-ar putea extinde ambiţiile teritoriale dincolo de Ucraina. O eventuală unire cu Belarus este în discuţie

0
152

Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 360. Statele occidentale sunt îngrijorate. Rusia şi-ar putea extinde ambiţiile teritoriale dincolo de Ucraina. O eventuală unire cu Belarus este în discuţie

Războiul din Ucraina, ziua 360. Statele occidentale sunt îngrijorate. Rusia şi-ar putea extinde ambiţiile teritoriale dincolo de Ucraina. O eventuală unire cu Belarus este în discuţie

UPDATE 04:50 Ambiţiile imperialiste ale Rusiei nu se opresc în Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin va obţine foarte probabil „câştiguri semnificative în restabilirea suzeranităţii ruse asupra Belarusului”, indiferent de rezultatul invaziei sale în Ucraina, a declarat Institutul pentru Studiul Războiului în cea mai recentă evaluare a sa.

UPDATE 03:00

SUA estimează că peste 30.000 de luptători Wagner au fost răniţi în Ucraina iar alţi aproximativ 9.000 au fost ucişi

UPDATE 02:00

Administraţia militară din Sumi neagă informaţiile apărute conform cărora 10.000 de soldaţi ruşi s-ar afla la graniţa regiunii. Există trupe ruse cantonate, însă numărul lor nu este nici pe departe atât de mare cum se vehiculase iniţial.

Rezumatul zilei

  • Potrivit secretarului britanic al Apărării, Ben Wallace, Rusia şi-a concentrat în proporţie de 97% aproape toată armată în Ucraina.
  • În februarie, rata victimelor din rândul trupelor ruse a fost de cinci ori mai mare decât de obicei.
  • Kuleba: Nimeni nu împinge Ucraina să negocieze cu Putin. În schimb, toată atenţia se concentrează pe victoria finală a Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.




A pierdut Simona Halep respectul celorlalte jucătoare după scandalul de dopaj? Ce a spus Coco Gauff despre româncă, la turneul de la Doha: „Una din acele persoane!”

PROSPORT.RO




Localitatea din România în care îți poți cumpăra o casă cu doar 4500 de euro. Terenul are peste 1000 mp

CANCAN.RO




Ireal ce făceau doi tineri, la ora 22:18, într-o parcare din Iași! Credeau că nimeni nu-i vede, dar au fost filmați de camerele de supraveghere

GANDUL.RO

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here