Felia Cozonac CASA BOROMIR, Oriunde și Oricând

0
226

Din pasiunea noastră pentru tradiție, oriunde și oricând, am creat Felia de Cozonac Casa Boromir cu miezul pufos, bogat în umplutură de miez de nucă și ciocolată. După 36 de ore de preparare cu fermenți naturali și fără conservanți, Felia de Cozonac Casa Boromir e gata de luat la drum, în mașină, la muncă, în concediu sau oriunde ai poftă de cozonac. Conceptul inedit de felie ambalată individual vine ca un răspuns la dorința clienților noștri de a se bucura de gustul său în orice moment și loc.

O gustare bună, pur și simplu, dar și cu o cafea sau cu un pahar de lapte, o găsești acum și în locurile la care nu te-ai fi gândit. Felia de Cozonac Casa Boromir te așteaptă atât online, pe boromirmarket.ro, cât și în cafenelele 5 To Go, în curând și în locațiile Starbucks, în magazinele tradiționale românești, în benzinăriile MOL, OMV și Petrom, în magazinele Immedio și Tabac Xpress. Fiind un produs versatil, avem în plan îl lansăm în cât mai multe locații posibile.

Noul nostru produs face parte din familia de Cozonaci Casa Boromir, o colecție ce reunește trei sortimente de cozonaci. Umpluturile de nucă și ciocolată, cireșe sau portocale, recreează gustul tradițional și le conferă o savoare autentică prin combinațiile deosebite de arome și texturi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here