De ce este nevoie de prezenta unor dozatoare de apa intr-o sala de judecata?

0
137
dozator apa

Nimanui nu ii place sa fie nevoit sa treaca printr-un proces, indiferent daca el este initiatorul său si cu atat mai putin daca vorbim despre partea reclamata. Nici macar momentele in care se judeca o banala amenda de circulatie nu sunt deloc confortabile, daramite cele in urma carora se pot da sentinte mult mai grave, inclusiv privative de libertate. In aceste conditii, cei care se ocupa de respectiva sala trebuie sa asigure tot cadrul necesar pentru ca lucrurile sa nu degenereze, luand o turnura chiar si mai tragica. Una dintre modalitati, printre cele mai la indemana, este reprezentata de dotarea incintei cu dozatoare de apa, iar, parcurgand articolul in continuare, vei afla cum ajuta aceasta:

1. Un proces poate dura chiar si ore intregi. In primul rand, durata unei infatisari poate depasi, in tara noastra, chiar si cateva ore, ceea ce inseamna ca toti cei prezenti in sala vor trebui sa bea cel putin cateva pahare cu apa pe parcursul sau. Modelele de dozatoare de apa de la H2On.ro, spre exemplu, companie care livreaza acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, faciliteaza accesul la o apa de calitate, microbiologic pura. Mai mult decat atat, aceasta este adusa in doar cateva secunde la temperatura ideala pentru consum;

dozator apa

2. Exista momente in care tensiunea atinge cote paroxistice. Momentele in care victima unei infractiuni este audiata (sau chiar martorii ori familia acesteia, in cazul in care persoana in cauza este la spital, a decedat etc.) sunt, de obicei, extrem de tensionate, iar cei prezenti in sala pot izbucni in plans sau isi pot manifesta altfel emotiile. Chiar si avocatii sau judecatorii pot avea uneori senzatia de gat uscat si au nevoie sa-si dreaga vocea, inainte de a sustine o pledoarie, respectiv de a anunta sentina. Chiar si o singura gura de la dozatoarele de apa le va fi de folos, in astfel de clipe;

3. Este o dovada de respect fata de toti cei implicati. Nu in ultimul rand, accesul liber la dozatoare de apa, in sala de judecata, trebuie acordat absolut tuturor partilor implicate, de la judecatori si avocati la martori, reclamanti si suspecti. Nu trebuie sa uitam ca, desi exista tendinta de a-i infiera pe acestia din urma, prezumtia de nevinovatie primeaza pana la… proba contrarie, la propriu si la figurat. In clipa in care presupusul autor al unei fapte grave solicita un pahar cu apa, cei din jur pot considera ca il „pedepsesc” daca nu i-l ofera, insa justitia nu trebuie luata niciodata in propriile maini. Pana la urma, Romania face parte din Uniunea Europeana, iar drepturile fiecarui cetatean trebuie sa fie respectate.

In concluzie, prezenta unor dozatoare de apa intr-o sala de judecata reprezinta o minima dovada de respect pentru toate partile implicate si este absolut obligatorie, mai ales pe perioada sezonului cald, cand temperatura din interior poate deveni irespirabila, atat la propriu, cat si la figurat. H2On pune la dispozitia clientilor sai oferte extrem de avantajoase, furnizand echipamente chiar si in regim de comodat, fara sa fie nevoie de achizitia propriu-zisa a acestora.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here