Cum poate rezolva implantul de par problema calvitiei pentru barbati

0
92

Foarte multa lume considera ca doar femeile se ocupa si acorda atentie deosebita podoabei capilare. Insa trebuie subliniat faptul ca inclusiv in cazul barbatilor aspectul avut de podoaba capilara poate fi de o importanta majora.

In aceste conditii aparitia cheliei sau calvitia poate sa se transforme intr-o problema majora in randul barbatilor indiferent de varsta acestora. Pentru ca intr-adevar, aparitia cheliei poate afecta barbati de toate varstele.

Aparitia cheliei si consecintele acesteia

Chelia poate sa apara atat la tinerete, cat si la varste inaintate. Tocmai din acest motiv foarte multi barbati apeleaza la procedura de implant par. O astfel de procedura medicala este efectuata in cadrul clinicilor specializate.

Podoaba capilara este foarte importanta inclusiv in randul barbatilor, fiind unul dintre aspectele fizice pe care majoritatea le considera de maxima importanta. Tocmai din acest motiv pierderea parului si aparitia cheliei are efecte psihologice importante in randul barbatilor. Chelia in cazul anumitor barbati genereaza pierderea increderii de sine si a stimei de sine.

Mai mult, pentru anumiti barbati podoaba capilara este un element care transimte ideea de masculinitate. Din acest punct de vedere pierderea parului afecteaza acest sentiment de masculinitate pe care multi barbati il au. Mai ales in cazul acelor barbati care considera faptul ca podoaba capilara si aspectul acesteia il face sa transmita ideea de dominanta.

Pentru barbatii din anumite domenii de activitate aparitia cheliei este o problema semnificativa. In acest caz amintim actorii, persoanele publice sau sportivii, multi dintre acestia putand considera faptul ca aparitia cheliei le afecteaza imaginea de sine sau le poate scadea din increderea de sine atunci cand activeaza intr-unul dintre aceste domenii.

Exista inclusiv barbati care nu manifesta incredere in relatiile sociale sau in relatiile de cuplu ca urmare a aparitiei cheliei. Pentru a gasi rezolvare la toate aceste probleme care pot afecta barbatii, se recomanda sa apelezi la un medic specialist pentru un implant par. Este cea mai eficienta solutie pentru a remedia problema calvitiei in timp scurt.

Principalele avantaje pe care le are implantul de par

Implantul de par este acea procedura chirurgicala care vizeaza transplantarea de fire de par dintr-o zona donatoare in zonele unde parul lipseste. Firele de par din zona donatoare sunt preluate tot de la pacient. Acest lucru face ca rezultatele sa fie foarte bune atat din perspectiva aspectului, cat si de perspectiva faptului ca vorbim despre rezultate permanente.

Un alt avantaj al aceste proceduri se refera la aspectul natural si similar al parului, aspect care va face ca orice pacient sa se bucure de un aspect al parului precum cel din zonele unde era deja prezent la nivelul scalpului.

Tot in randul avantajelor putem aminti faptul ca este o procedura medicala foarte rapida si care este lipsita de durere. Tehnicile moderne utilizate in procedura de implantul par asigura rezultate imediate si fara cicatrici la nivelul scalpului. Nu in ultimul rand punctam avantajul care se refera la implantul de par ca la o procedura cu rezultate permanente pentru pacient.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here