Videochat in Bucuresti: calea de a castiga bani multi in conditii de legalitate desavarsita!

0
131
videochat Bucuresti
videochat Bucuresti

Multe persoane sustin ca nu e posibil sa atingi independenta financiara si sa iti implinesti toate visurile inca de la 18 sau 20 de ani. Mai mult decat atat, cand vad ca cineva a reusit ele sustin, din invidie sau neintelegere, ca ar fi practicat vreo activitate ilegala.

Exista insa o cale de a castiga bani multi inca din tinerete, respectand in totalitate legislatia romaneasca. Pot depune marturie in acest sens toate fetele care practica videochat Bucuresti la Studio-20.ro. Iata cum stau lucrurile in industria de divertisment online pentru adulti!

Dovezile respectarii legii 

Inca din prima zi in care fac videochat in Bucuresti, modelele online semneaza un contract de artist-interpret, in care sunt mentionate cat se poate de clar drepturile si obligatiile fiecarei parti. Fetele primesc propriul exemplar din acest document esential si pot sa ceara in orice moment explicatii suplimentare.

Apoi, de fiecare data cand se efectueaza o plata, adica de doua ori pe luna, aceasta este insotita de un act aditional in care sunt trecute absolut toate detaliile referitoare la banii castigati: suma totala realizata pe platformele online, comisionul care ii revine modelului, taxele si impozitele achitate catre statul roman, precum si suma finala, virata in contul oricarei banci romanesti alese de model.

Legislatia este deplin respectata si atunci cand vine vorba despre varsta incepand de la care poti practica videochat in Bucuresti. Acest lucru devine posibil din momentul in care devii majora, adica implinesti varsta de 18 ani. In rest, nu exista vreo alta restrictie. Prin urmare, nu vei gasi in nici un studio vreo fata minora.

Cati bani castigi cand faci videochat in Bucuresti?

Milioane de barbati din intreaga lume se afla, in fiecare secunda, pe platformele online dedicate adultilor. Ei doresc sa interactioneze cu fete frumoase, capabile in acelasi timp sa poarte o conversatie placuta in limba engleza. In schimb, sunt dispusi sa plateasca sume consistente de bani.

Numarul urias de membri ai site-urilor le ofera fetelor posibilitatea de a obtine incasari de-a dreptul impresionante. Prosperitatea este obtinuta inca din perioada de inceput, fiecare model primind, in primele 3 luni de lucru, o suma garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna. Tot acum, ele sunt ajutate financiar sa isi completeze trusa de make-up si vestimentatia de lucru.

Odata ce capata experienta, tinerele incep sa obtina sume din ce in ce mai mari. Ele au parte, in primul rand, de un comision de baza in valoare de 50% din castigurile totale generate online. Pe langa acest procent, pot sa primeasca mai multe tipuri de bonusuri, care incurajeaza performanta. De exemplu, sunt recompensate cu un plus de 5% fetele care se afla online cel putin 10 de ore intr-o perioada sau cele care au incasari de minimum 15 000 de dolari in aceeasi perioada. Sunt recompensate si o rata de conversie buna, comportamentul online perfect sau fidelitatea fata de echipa.

Exista si posibilitatea de a obtine credite direct de la firma, fara intermedierea vreunei banci, deci in conditii deosebit de avantajoase. Astfel, devine posibila implinirea rapida a unor visuri importante, precum achizitionarea unei masini sau a unei case.

Vrei sa faci bani multi repede si legal? Alege sa practici videochat Bucuresti si nu vei regreta!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here