Top 5 concerte pe care să nu le ratezi în luna OCTOMBRIE dacă treci prin București

0
126
Top 5 concerte pe care să nu le ratezi în luna OCTOMBRIE dacă treci prin București

Un oraș atât de vibrant precum Bucureștiul este mereu plin de mișcare și evenimente din care poate nu știi ce să alegi. Dacă ești în căutarea unor seri pline de distracție, oameni faini și muzică de calitate, ți-am pregătit câteva recomandări care s-ar putea să fie pe placul tău.

Iată 5 concerte de neratat în București, în luna octombrie:

  1.     Cargo la Berăria H în 10 octombrie

Trupa Cargo este una dintre cele mai iubite și longevive trupe rock din România, pe care merită cu siguranță să o vezi live. Vino pe 10 octombrie la Berăria H, berăria cu muzică de petrecere în București pentru a avea o experiență de-a dreptul unică. Aducând pe scena localului hit-uri memorabile și o energie explozivă, carismaticii Cargo vă vor cuceri după primele 10 minute.

  1.     Ian la Arenele Romane în 7 octombrie

Pentru iubitorii genului trap are loc concertul lui Ian din 7 octombrie la Arenele Romane care se anunță a fi fulminant. Ian este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai acestui gen din România, făcând parte și dintre primii interpreți de trap care au cunoscut faima în 2015. De atunci, el și-a format o comunitate mare de fani care îl susțin în toate proiectele sale.

  1.     Direcția 5 la Hard Rock Cafe în 10 octombrie

Direcția 5 este o trupă cu o carieră de lungă durată în industria muzicală românească, menținându-se pe cele mai mari scene încă din 1991. Concertul lor la Hard Rock Cafe va fi o ocazie perfectă pentru a le asculta hit-urile consacrate și de a socializa cu alți fani ai acestui gen muzical.

  1.     Șatra B.E.N.Z. la Arenele Romane în 14 octombrie

Revenind la iubitorii genului trap, aceștia vor fi încântați de un alt concert, de data aceasta al trupei Șatra B.E.N.Z. care cântă la Arenele Romane în 14 octombrie. Cu toate că acest gen de muzică a început să fie îndrăgit de public abia prin 2015, Satra este chiar prima trupă care a explodat în acest an. Ei se bucură, încă, de o atenție deosebită, în special în rândul tinerilor, fiind mereu prezenți la festivaluri și evenimente.

  1.     Rareș la Hard Rock Cafe în 29 octombrie

Un tânăr talent care a devenit faimos imediat cum a ajuns în lumina reflectoarelor este Rareș care cântă la Hard Rock Cafe în data de 29 octombrie. Acesta și-a câștigat simpatia în rândul publicului tânăr cu farmecul și carisma sa în filmul Romina, VTM, dar și cu piesa Nașpa, în colaborare cu Arkanian, care s-a bucurat de un grozav succes pe TikTok.

Conform preferințelor tale muzicale, aceste cinci concerte din București promit să satisfacă gusturile oricui pus pe distracție care vine cu energie pozitivă. Indiferent că ești fanul trupelor clasice precum Cargo și Direcția 5, sau îți place aerul fresh inspirat de Ian, Șatra B.E.N.Z. sau Rareș, te vei identifica perfect cu vibe-ul locului ales datorită oamenilor prezenți. Asigură-te că îți vei putea cumpăra biletele în avans și pregătește-te să te bucuri de niște nopți deosebite, pline de muzică bună, într-o atmosferă efervescentă în capitala României.

Sursă foto magneto.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here