Arcade din baloane – Decoruri universale pentru orice eveniment și o modalitate ușoară de a crea o atmosferă de sărbătoare

0
70

Pentru decorarea intrărilor pentru diferite evenimente, se folosesc arcade din baloane în diferite forme. Forma non-standard a unei arcade din baloane amplasată la intrarea într-un restaurant, cafenea, magazin, salon de evenimente etc. face ca locul să fie vizibil de la distanță și foarte atrăgător. Culoarea baloanelor și forma arcadei este aleasă în funcție de dorințele tale sau de logo. Lucrările de instalare sunt incluse în costul de livrare, dar există și excepții (fixare non-standard). Deschiderile magazinelor sunt întotdeauna însoțite de arcade din baloane. Chiar dacă a mai rămas doar o zi până la eveniment, vei avea timp să decorezi intrarea sau chiar un perete din interior. Doar comanda arcade din baloane și echipa se va ocupa de această sarcină. Tot ce trebuie să faci este să alegi culorile, forma și stilului general.

Arcade din baloane – Principalele criterii de selecție

Arcada din baloane este o ghirlandă specială țesută din baloane colorate. Baloanele sunt suprapuse unele peste altele într-un mod special, rezultând o structură de intrare extrem de atractivă, care dă o atmosferă festivă. Cu ajutorul arcadelor din baloane poți decora o varietate de locuri: magazine, centre comerciale, târguri și festivaluri. Sunt relevante în special la sărbători festive – nunți, aniversari, petreceri pentru copii. Este important să alegi exact arcada care va fi în armonie cu spațiul și evenimentul care va avea loc. Varietatea de soluții este pur și simplu uimitoare. După ce vei studia cu atenție catalogul, vei găsi cu siguranță o opțiune potrivită pentru tine. Lungimea este selectată individual în funcție de dimensiunile intrării pe care arcada va fi proiectată. Le poți găsi în forme rotunde și pătrate sau chiar în formă de inimă. Atunci când faci alegerea, este recomandabil să te concentrezi pe geometria generală a clădirii în care va avea loc evenimentul.

Arcade din baloane – Opțiuni comune

Arcadele din baloane curcubeu sunt ideale pentru decorațiunile de petrecere pentru copii. Modelele de arcade din baloane în culoarea albastru, care nu sunt exagerat de strălucitoare, pot fi relevante pentru decorarea spațiilor pentru evenimente oficiale. Orientarea principală a arcadei de nuntă este cel mai bine descrisă prin numele său: combinația de culori aristocratice – auriu și argintiu – corespunde pe deplin stării de spirit a sărbătorii nunții. Când se creează o intrare specială într-o școală, complex sportiv sau grădiniță, se folosesc adesea arcade din baloane tricolor.

Aceste tipuri de arcade sunt formate din baloane obișnuite care sunt atașate pe o bază, un cadru puternic și de încredere. Poate fi nu numai sub forma unei structuri clasice, ci și sub forma unui pătrat, inimă, perimetru sau altă formă. Avantajul compozițiilor arcadelor din baloane este natura lor statică, fiabilitatea și rezistența la rafalele de vânt. Prin urmare, sunt ideale pentru decorul exterior.

Toate tipurile de arcade din baloane sunt decoruri universale pentru orice eveniment și o modalitate ușoară de a crea o atmosferă de sărbătoare. O compoziție aerisită poate fi folosită pentru a decora o sală de evenimente, intrarea unui magazin sau veranda unei case. Aceste structuri evidențiază zonele importante ale locului de desfășurare a evenimentului, și în plus, poți crea chiar și o zonă foto originală din baloane luminoase.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here