Informații de care ai nevoie atunci când dorești să îți faci un piercing în nas

0
180

Un piercing în nas reprezintă o modalitate de decorare estetică, și în același timp de exprimare a personalității. Acest tip de piercing este utilizat încă din timpuri străvechi, iar astăzi, acesta a rămas la fel de popular.

Totuși, astăzi este mult mai ușor de realizat, având posibilitatea și chiar avantajul incontestabil de a opta pentru realizarea unui piercing nas aici, într-un salon autorizat! Citind următoarele rândurile vei descoperi tot ceea ce trebuie să știi înainte de a alege să îți faci un astfel de piercing!

Piercing nas – ce reprezintă?

Piercingul în nas înseamnă, de fapt, perforarea pielii ori a cartilajului din zona nasului cu scopul introducerii, în orificiul creat, a unei bijuterii potrivite tipului de piercing ales. Este important să ții cont de preferințele tale, dar și de anatomia nasului tău, astfel încât să alegi un tip de piercing pentru nas care să ți se potrivească și să îți pună în valoare trăsăturile!

Piercing nas – de câte tipuri poate fi?

Este important să cunoști tipurile de piercing pentru nas care există, astfel încât să alegi varianta care ți se potrivește cel mai bine:

  • piercingul clasic al nasului: se realizează în zona cartilajului nostrilului și se plasează pe oricare dintre cele două nări, în funcție de preferința ta;
  • piercingul Nostril: se realizează în zona cartilajului nostrilului;
  • piercingul în sept: se realizează în cartilajul dintre nări, mai exact în partea inferioară din septul nazal;
  • piercingul Septrum: se realizează în partea superioară a septului nazat, mai exact la întâlnirea dintre acesta și cartilaj;
  • percingul Bridge: se realizează în partea superioară a nasului, mai exact în zona dintre ochi;
  • piercingul Austin Bar: se realizează prin traversarea osului nazal, de la un nostril la celălalt.

Oricare ar fi alegerea ta, ar fi indicat să discuți cu piercerul profesionist pentru a stabili împreună cu acesta ce tip este cel mai potrivit anatomiei nasului tău. În plus, este important să ții cont și de preferințele tale în alegerea tipului de piercing dorit, dar și a bijuteriei pe care o dorești fixată în acel loc după perforare.

Piercing în nas – ce trebuie să știi despre îngrijirea ulterioară a zonei străpunse?

Piercerul la care vei alege să îți faci procedura îți va oferi, cu siguranță, toate informațiile de care ai nevoie. Dacă totuși te-ai decis asupra piercingului dorit, nu este indicat să te programezi pentru realizarea acestuia înainte de a pleca în concediu. Razele soarelui, praful sau nisipul pot crea probleme serioare oricărui piercing proaspăt. Este important ca după perforarea unei zone, să te ferești de apă, soare, praf și nisip, și, în plus, va trebui să cureți zona cu apă sărată ori cu o soluție salină de mai multe ori pe zi. Este indicat să nu atingi deloc zona cu mâinile neigienizate și chiar să eviți produsele cosmetice. Respectând toate aceste aspecte, vei fi protejat împotriva apariției unor infecții sau chiar a contactării unui virus ce îți poate crea probleme. Așadar, fii responsabil și pune-ți sănătatea pe primul plan, astfel încât să te poți bucura de rezultatul dorit!

Online, pe InkStar.ro te poți bucura de cele mai bune servicii și de experiența unor oameni pasionați cu adevărat de activitatea pe care o desfășoară! Folosește datele de contact de pe site și descoperă tot ce trebuie să știi despre piercing Bucuresti: https://inkstar.ro/ și chiar de posibilitatea de a-ți face tatuajul la care visezi de mult timp!

 

Top of Form

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here