Incisiv de Prahova susține performanța și excelența medicală/ Azi, despre Dr. Vlad (Valcu) Florentina-Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Centrul Medical Andodent, Ploiesti (I)

0
89

2.173 de medici români, medici stomatologi și farmaciști au solicitat, în anul 2020, primul an al pandemiei, eliberarea de certificate de conformitate (documente care le permit să profeseze în afara țării), arată datele obținute de la Ministerul Sănătății.

2.173 de medici într-un an înseamnă o medie de 5,95 de medici pe zi – aproape un medic la fiecare 4 ore.

Medicii români pot face pași profesionali extraordinari în Occident pentru că acolo meritocrația este cea care triază, spre deosebire de România.

Stomatologul care a renunțat la o cariera din Occident, pentru a salva pacienții din Prahova: Dr. Vlad (Valcu) Florentina – este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Centrul Medical Andodent, Ploiesti, Sos. Vestului nr. 12, Bloc Baumeister, Parter

Cu o modestie iesita din comun, spune că lucrează pe aparatură la fel de bună ca în Occident.

Centrul Medical Andodent din Ploiesti a fost infiintat in anul 2006, a inceput activitatea cu un cabinet de medicina dentara, ajungand in prezent la peste 20 de specialitati si aproximativ 40 de cadre medicale. Scopul nostru este oferirea serviciilor medicale integrate prin intermediul unei echipe dinamice, cu un concept educat permanent in spiritul grijei fata de pacient. In prim-planul activitatii Centrului Medical Andodent se afla grija fata de pacient, diagnosticarea si tratarea atenta, oferirea de solutii optime, lamurirea deplina a tuturor intrebarilor cu privire la afecţiunile pacientului. Toate acestea sunt completate de un ambient placut, menit sa contribuie la creearea unui mediu in care pacientul sa se simta confortabil si increzator. (Sava N.).

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here