Nicolae Ciucă, Preşedinte PNL: „Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate.”

0
180
Nicolae Ciucă

Într-o perioadă marcată de turbulențe politice și sociale, Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL promite o schimbare de paradigmă, punând accent pe stabilitate și progres pentru România. Acest angajament vine ca un răspuns la nevoia acută de direcție și coeziune în cadrul guvernării, cu un apel la unitate și reînnoire a promisiunilor făcute cetățenilor.

Într-un apel adresat colegilor de guvernare, acesta subliniază importanța revenirii la valorile fundamentale care au stat la baza intrării în politică: servirea comunității și îmbunătățirea vieții românilor. Într-un discurs care depășește simpla retorică, acesta conturează o viziune de viitor în care politica este pusă în slujba poporului, cu un accent pe atragerea de fonduri europene, îmbunătățirea sistemului de sănătate, creșterea veniturilor și dezvoltarea comunităților.

„Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanții care au uitat această motivație în ultimii ani să își reamintească de angajamentul lor, să își aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români și pentru țară, în vremuri complicate.

În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi și nu pentru funcții. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici.

Ne așteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulți bani europeni, să îmbunătățim sistemul de sănătate, să creștem veniturile tuturor și să dezvoltăm comunitățile. Asta e promisiunea noastră și este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele și discuțiile despre funcții nu înseamnă nimic și nu le fac cu nimic viața mai bună.” – se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a fostului Premier.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here