Marina Chiru – o femeie de afaceri, un mentor, un om

0
58466

În lumea dinamică a consultanței în resurse umane, Marina Chiru se distinge ca un lider dedicat și plin de ambiție. În calitate de Business Development Manager la Mumken Human Resources Consultancies, Marina are misiunea de a aduce forță de muncă de calitate pe teritoriul României și de a extinde prezența companiei în alte țări.

„Ambiția este motorul care transformă visele în realitate și obstacolele în oportunități.” – Marina Chiru Business Development Manager la Mumken Human Resources Consultancies

Cu o viziune clară și un angajament de neclintit, Marina a pus bazele Mumken Call Center în România și urmează să ducă acest succes și în alte țări unde Mumken HR se va extinde. Determinarea sa de a obține rezultate remarcabile este evidențiată de fiecare inițiativă pe care o întreprinde.

„Succesul nu este doar o destinație, ci o călătorie în care perseverența și dedicarea sunt ghidurile noastre.” – Marina Chiru Business Development Manager la Mumken Human Resources Consultancies

Mumken HR Consultancies se bucură de o reputație solidă în industria consultanței în resurse umane, oferind soluții personalizate și eficiente pentru recrutare și dezvoltare organizațională în Emiratele Arabe Unite și România. Cu o echipă dedicată de specialiști în recrutare și consultanță, Mumken se distinge prin abordarea sa orientată către rezultate și prin angajamentul față de succesul clienților.

„Fiecare zi este o șansă de a construi ceva măreț. Să ne folosim de fiecare moment pentru a face diferența în lume.” – Marina Chiru Business Development Manager la Mumken Human Resources Consultancies

De la identificarea și atragerea celor mai talentați profesioniști până la facilitarea dezvoltării organizaționale și crearea de echipe puternice, Mumken HR Consultancies este partenerul de încredere care ajută clienții să atingă obiectivele lor de afaceri și să își consolideze poziția pe piață. Cu Marina Chiru la conducere în dezvoltarea afacerilor, Mumken HR continuă să fie un lider de încredere și un promotor al excelenței în domeniul resurselor umane.

„Sunt femeie, mamă, soție, fiică, soră și om. În fiecare aspect al vieții mele, găsesc echilibrul și forța pentru a mă strădui să fiu mai bună. În calitate de Business Development Manager la Mumken HR Consultancies, îmi dedic pasiunea și expertiza pentru a aduce schimbări semnificative în lumea afacerilor. Cu fiecare decizie și acțiune, mă angajez să aduc inovație și progres în cadrul companiei și în comunitatea noastră.

 Fiecare rol pe care îl joc în viața mea este o sursă de inspirație și putere, iar împreună, acestea mă definesc și mă motivează să ating noi culmi de excelență.

Sunt Marina Chiru – o femeie de afaceri, un mentor, un om.

Pentru detalii suplimentare, vizitați pagina noastră și contactați MUMKEN HR CONSULTANCIES în România prin WhatsApp la +40 730 995 885 sau +971 50 542 6543 si prin email la silvia@mumken.ae.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here