Vitrina calda care va permite sa cresteti vanzarile produselor la un alt nivel

0
124
vitrina calda
vitrina calda

Intr-o lume in care competitia in industria ospitalitatii este acerba, fiecare detaliu conteaza. O vitrina calda nu doar ca mentine preparatele calde, dar le si prezinta intr-un mod apetisant, atragand astfel mai multi clienti. Acest articol va va arata cum puteti creste vanzarile cu ajutorul vitrinelor.

O vitrina calda este un echipament esential pentru restaurante, cafenele si alte unitati de alimentatie publica, ce permite mentinerea preparatelor la o temperatura optima pentru consum imediat. Astfel, mancarea este mereu calda si pregatita pentru a fi servita, fara a pierde din calitate.

In domeniul ospitalitatii, aspectul si temperatura preparatelor sunt cruciale. O vitrina calda asigura ca mancarea ramane calda si apetisanta, ceea ce duce la o experienta pozitiva pentru clienti si, in consecinta, la cresterea vanzarilor si fidelizarea acestora.

In oferta unui furnizor profesionist din domeniul ospitalitatii, exista numeroase modele de vitrine. Acestea variaza de la modele standard, echipate doar cu functiile de baza, pana la modele avansate, cu multiple dotari care sporesc functionalitatea si atractivitatea preparatelor prezentate.

Vitrine standard vs. vitrine cu dotari de top

Unele modele de vitrine sunt standard, echipate doar cu functiile strict necesare. Altele, insa, beneficiaza de dotari de top, precum incalzirea fara ventilator, controlul individual al temperaturii pe fiecare raft, posibilitatile de personalizare prin branding etc. Aceste dotari suplimentare nu doar ca imbunatatesc performantele, dar si atrag mai multi clienti prin prezentarea atractiva a preparatelor.

Prezentarea modelului HSM-24-3S-T

Un exemplu de vitrina calda cu dotari de top este modelul HSM-24-3S-T disponibil la Fresco.ro. Acesta dispune de 3 rafturi calde, fiecare cu o capacitate maxima de 7,2 kg, fiind ideal pentru diverse tipuri de preparate.

Tehnologia de incalzire fara ventilator

Unul dintre aspectele remarcabile ale modelului HSM-24-3S-T este tehnologia patentata de incalzire fara ventilator. Aceasta asigura o incalzire uniforma a preparatelor, fara a le usca, mentinand astfel gustul si textura originala a mancarii.

Beneficiile consumului redus de energie electrica

Acest model se remarca si prin consumul redus de energie electrica, utilizand cu pana la 50% mai putina energie decat vitrinele traditionale. Astfel, costurile de operare sunt semnificativ mai mici, ceea ce se traduce printr-un cost total de detinere redus.

Personalizarea modelului HSM-24-3S-T

Modelul HSM-24-3S-T poate fi personalizat in functie de specificul business-ului dumneavoastra, cu elemente de branding, etichete cu denumirile produselor etc. Acesta poate gazdui diverse preparate, de la pui la rotisor pana la pizza si sandvisuri, adaptandu-se perfect nevoilor afacerii dumneavoastra.

Utilizari diverse: pui la rotisor, pizza, sandvisuri

Flexibilitatea modelului HSM-24-3S-T il face potrivit pentru o varietate de preparate. Indiferent daca serviti pui la rotisor, pizza, sandvisuri sau alte preparate calde, aceasta vitrina calda va asigura ca mancarea este prezentata si mentinuta la temperatura ideala.

  • Specificatiile tehnice complete

Specificatiile tehnice complete ale modelului HSM-24-3S-T includ: 3 rafturi cu o latime de 53 cm fiecare, dimensiuni de 60x69x116 cm, greutate de 113 kg, consum electric de 1.7 kW si o garantie inclusa care acopera montajul, 12 luni de piese de schimb si manopera.

Garantia inclusa in pret

Garantia inclusa in pretul modelului HSM-24-3S-T ofera un plus de siguranta. Aceasta acopera montajul, piese de schimb si manopera pentru o perioada de 12 luni, asigurand astfel ca investitia dumneavoastra este protejata.

Avantajele achizitionarii acestui model

Achizitionarea unei vitrine HSM-24-3S-T vine cu multiple avantaje: mentinerea preparatelor la temperatura ideala, prezentarea atractiva a mancarii, consum redus de energie si costuri operationale mai mici, precum si flexibilitate in utilizare.

O vitrina calda atrage atentia clientilor prin prezentarea apetisanta a preparatelor. Mancarea mentinuta la temperatura ideala si prezentata frumos poate creste dorinta de cumparare a clientilor, ceea ce duce la cresterea vanzarilor si a profitului.

In concluzie, utilizarea unei vitrine precum modelul HSM-24-3S-T poate duce vanzarile preparatelor dumneavoastra la un alt nivel. Aceasta nu doar ca mentine mancarea calda si apetisanta, dar reduce si costurile de operare, datorita consumului redus de energie. Investitia intr-o astfel de vitrina este o decizie inteleapta pentru orice afacere din domeniul ospitalitatii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here