Râmnicu Vâlcea trebuie să se dezvolte! Are o tradiție de oraș industrial și trebuie dusă mai departe!

0
202
Râmnicu Vâlcea

Asociația „Deschidem orașul” lansează public proiectul Parcului Industrial și Științific Râmnicu Vâlcea, o investiție de peste 10 milioane de euro, derulată pe un teren de peste 70 de hectare, care își propune să atragă sute de investitori și să creeze cel puțin 2.000 de locuri de muncă pentru locuitorii din orașul Râmnicu Vâlcea și zonele limitrofe.

În cadrul evenimentului de lansare a proiectului va fi prezentat un studiu care va prezenta avantajele dezvoltării unui parc industrial și de cercetare în apropierea platformei Oltchim, prin prisma necesității creării unor noi lanțuri economice în regiunea Vâlcii.

Studiul va include date concrete despre potențialul investițional al proiectului, Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) Râmnicu Vâlcea 2030 și argumentele cheie pentru investiția în Parcul Industrial și Științific Râmnicu Vâlcea. El va fi prezentat de Adrian Negrescu, managerul companiei de consultanță Frames Management & Consulting, alături de Virgil Pîrvulescu, inițiatorul proiectului.

Frames este o companie specializată în consultanța privind politicile publice și strategiile de dezvoltare (planificare strategică, studii sectoriale, cercetare și analiză, dezvoltare concepte integrate).

La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților și invitați speciali din zona de business.
Evenimentul va alea loc marți, 4 iunie, ora 11.00, la Hotel Simfonia.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here