Colecția de Covrigei Boromir cu ulei de măsline

0
66

Pentru iubitorii de ronțăieli naturale și crocante, am lansat Colecția de Covrigei Boromir cu ulei de măsline. De ce sunt atât de buni Covrigeii Boromir? Îi preparăm dintr-un aluat fraged pentru care folosim ingrediente simple, atent selecționate precum făină, apă, ulei de măsline și diferite condimente în funcție de sortiment. Datorită conținutului de până la 18% ulei de măsline, covrigeii sunt fragezi și aromați. După ce modelăm aluatul, coacem covrigeii în cuptor până când se rumenesc și devin crunchy. Odată scoși din cuptor și răciți, îi ambalăm cu grijă pentru a ajunge la tine în condiții bune. Covrigeii Boromir cu ulei de măsline nu conțin conservanți și sunt ronțăiala perfectă de servit în orice moment și loc.

Din dorința de a te surprinde cu mixuri delicioase de arome, am diversificat gama de covrigei pentru toate gusturile. Găsești toată colecția de Covrigei Boromir cu ulei de măsline în magazinul nostru online, boromirmarket.ro. Covrigeii cu 18% ulei de măsline și chimen te încântă cu gustul și textura unică. Dacă preferi o gustare mai sărată, sigur vor fi pe placul tău Covrigeii cu ulei de măsline și sare. Bogați în fibre, Covrigeii cu ulei de măsline și tărâțe de grâu îți oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp. Covrigeii cu ulei de măsline, roșii, busuioc și oregano îți vor aduce zâmbetul pe buze cu mixul de condimente și pudră de roșii. Un alt sortiment pe care îl vei îndrăgi sunt Covrigeii cu ulei de măsline și semințe de mac.

Covrigeii Boromir cu ulei de măsline se remarcă atât prin savoare, cât și prin versatilitatea modului în care îi poți servi. Pot fi o alegere foarte bună atunci când ai poftă de o gustare delicioasă și ești la muncă, la școală sau pe drum. Pentru un plus de aromă, servește-i alături de humus, guacamole sau alături de sosul preferat. De asemenea, covrigeii se combină minunat cu aperitivele pentru petreceri sau sărbători. Știai că îi poți folosi ca bază pentru cheesecake, tarte sau alte deserturi? Pe Blogul Boromir găsești multe rețete dulci și sărate în care poți integra Covrigeii Boromir cu ulei de măsline.

De 30 de ani, Boromir împarte bucurii!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here