Connect with us

Comunicate

FoodService & Hospitality Expo 2024: Tendințe și Tehnologii de Top pentru Horeca

Publicat

pe

FoodService & Hospitality Expo 2024: Tendințe și Tehnologii de Top pentru Horeca

FoodService & Hospitality Expo își deschide porțile la Hala Laminor, Sector 3, București. Timp de trei zile, între 16 și 18 noiembrie, expoziția va reuni peste 250 de expozanți români, 60 de expozanți internaționali și 4 pavilioane de țară, constituind o platformă inedită de networking, descoperire a ultimelor tendințe și inovații, pe lângă nenumărate oportunități de business.

Acces la expoziția de produse și echipamente inovatoare care pot transforma și optimiza afacerile

În cadrul celor patru pavilioane internaționale, vizitatorii vor explora perspective globale și tendințe internaționale adaptate pieței locale.

În plus, expoziția oferă un spațiu ideal pentru networking, atât pentru cei care doresc să-și extindă portofoliul de contacte, cât și pentru cei care caută noi oportunități de colaborare. “FoodService & Hospitality Expo 2024 aduce împreună liderii industriei într-un mediu în care ideile prind viață. Este o experiență completă, creată pentru a conecta oamenii și a transforma afacerile, iar pavilioanele internaționale adaugă o notă globală expoziției, permițând participanților să se inspire din soluții și modele de succes implementate în alte piețe și adaptabile la cerințele locale”, a declarat Silvia Ion, co-organizatoarea evenimentului.

Pentru expozanți, prezența la FoodService & Hospitality Expo este o oportunitate de a-și prezenta produsele și serviciile într-un cadru profesionist și bine organizat. Este șansa de a întâlni potențiali parteneri de afaceri, de a înțelege mai bine piața și preferințele consumatorilor și de a-și dezvolta imaginea și brandul într-un context relevant. Odai Shhab, co-organizatorul evenimentului, afirmă: “Am pus la dispoziția expozanților platforma ideală pentru a conecta profesioniștii din HoReCa și Retail, într-un spațiu dedicat inovației. Misiunea noastră este să devenim târgul de referință în Europa Centrală și de Est, unde parteneriatele durabile și noile oportunități de dezvoltare conturează viitorul Food în Horeca și Retail.

Spatiu dublu de expunere

FoodService & Hospitality Expo 2024 se remarcă prin extinderea spațiului expozițional, dublându-se față de ediția anterioară, pentru a găzdui o gamă mai largă de expozanți și evenimente conexe. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii vor putea urmări demonstrații live, realizate de renumiți chefi și mixologi români și internaționali sau sesiuni de workshop pe teme variate: de la tendințe de design interior în HoReCa, la inovații în tehnologie pentru sectorul ospitalității. Programul complet al evenimentelor poate fi consultat aici aici, dar iată la ce vă puteți aștepta:

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2024

  • Ceremonia de deschidere
  • Semifinala Arena Bucătarilor 2024
  • Workshop Social Media
  • Demonstrații Culinare & Cocktail Shows

Duminică, 17 Noiembrie 2024

  • Finala Arena Bucătarilor 2024
  • Workshop-uri investiții majore & construcția și decorarea unui restaurant
  • Demonstrații Culinare & Cocktail Shows

Luni, 18 Noiembrie 2024

  • Concurs Dessert Journey: Ephemeral Sweets & The Romanian Pizza Challenge
  • Workshop francize & trenduri în ospitalitate
  • Demonstrații Culinare & Cocktail Shows

Înscrierea și participarea

Pentru a participa la FoodService & Hospitality Expo 2024, cei interesați sunt invitați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului. Indiferent că sunt profesioniști din industrie, manageri de hoteluri, antreprenori sau pur și simplu pasionați de ospitalitate, vizitatorii vor găsi în cadrul expoziției o multitudine de idei, contacte și perspective care le vor permite să-și dezvolte afacerea și să rămână competitivi.

FoodService & Hospitality Expo 2024 se anunță a fi cel mai important eveniment al anului pentru profesioniștii din industria ospitalității, care cu siguranță va modela viitorul Horeca în regiune. FoodService & Hospitality Expo este singurul eveniment de profil din țara noastră care promite să ofere acces la o gamă largă de soluții pentru derularea eficientă și profitabilă a unei afaceri în Horeca.

Horeca Insight este cea mai relevantă platformă de comunicare și organizator de evenimente B2B dedicate industriei Horeca. Misiunea asumată este identificarea tendințelor și crearea spațiului adecvat în care operatorii industriei pot interacționa și întreține dialoguri constructive. Odai Shhab este partenerul Horeca Insight în organizarea FoodService & Hospitality Expo, eveniment de referință dedicat industriei de food service și ospitalitate în România. Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul food, Odai s-a afirmat ca lider de opinie și strateg în acest sector, fiind parte din board-ul mai multor companii de profil și co-fondator al platformei Qurater, primul SaaS din Romania dedicat dezvoltării restaurantelor care operează în segmentul food delivery.

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comunicate

Parteneriat pentru Excelență: DEKRA și Autoliv Transformă Performanța

Publicat

pe

De

Parteneriat pentru Excelență: DEKRA și Autoliv Transformă Performanța

Sediul companiei Autoliv România, din Brașov, a fost recent gazda unei festivități de premiere inedite – opt fabrici și divizii din Autoliv România au primit trofeul ”Excelența în Lean Six Sigma”, cu ocazia finalizării celui mai recent program de consultanță și training implementat de compania DEKRA pentru renumitul producător suedez de sisteme de siguranță auto.

Proiectul dezvoltat de echipa DEKRA, bazat pe un model funcțional complex, a combinat elemente de coaching și mentorat individual, cu sesiuni personalizate de învățare, distribuite multi-divizional în câteva dintre centrele Autoliv din țară.

La eveniment au fost prezenți atât membrii echipei de consultanță DEKRA, participanți la proiect, dar și reprezentanți ai managementului Autoliv. Festivitatea a fost un prilej de a recunoaște și celebra nivelul ridicat de implicare și rezultatele excelente ale echipei, de a rememora momentele cheie ale colaborării dintre cele două companii, dar și de a planifica proiecte viitoare care să valorifice cât mai bine cunoștințele puse de la dispoziție de DEKRA.

Evenimentul a subliniat, de asemenea, importanța colaborării și a schimbului de bune practici între echipele celor două organizații, consolidând astfel un parteneriat strategic de durată, al cărui debut a avut loc în 2018.

”Pentru noi, această festivitate e în egală măsură un moment de retrospectivă. Cred că succesul proiectelor noastre comune e dat de două elemente foarte importante – suportul din partea managementului și disponibilitatea oamenilor de aici de a-și aloca timp, în ciuda unui program foarte încărcat, pentru procesul de instruire. Trofeele pe care participanții le-au primit astăzi celebrează în egală măsură performanța, seriozitatea și consecvența cu care participanții au tratat programul”, a declarat Aurelian Iuscu, trainer și mentor în Îmbunătățire continuă, Optimizare și Digitalizare Procese, DEKRA.

Programul de ”Excelența în Lean Six Sigma”, e cea mai recentă componentă a unui proces de consultanță complex, ce a presupus multiple faze de evaluare, implementare și optimizare, fiecare etapă fiind adaptată nevoilor specifice ale diviziilor companiei.

”Probabil că cel mai important efect al implementării programului Lean Six Sigma la Autoliv a fost crearea și întreținerea la nivel local a unei culturi organizaționale orientate spre îmbunătățire continuă și inovație. Împreună cu Dekra, am reușit să atingem câteva obiective ambițioase în ceea ce privește îmbunătățirea calității, reducerea costurilor și creșterea productivității, cu impact direct asupra performanței noastre financiare”, a adăugat Gabriela  Zancu – Autoliv Shared Service Center & Romania Learning & Development Manager, Autoliv.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Comunicate

Oradea, Exemplul Perfect de Transformare în Industria Ospitalității

Publicat

pe

De

Oradea, Exemplul Perfect de Transformare în Industria Ospitalității

În cursul zilei de miercuri, Secretarul General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, Corina Martin, împreună cu Secretarul General adjunct al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Danut Bogdan, au avut o întâlnire de lucru cu City Managerul Oradea și Președinte  al Visit Oradea, organizația care promovează Oradea ca Destinatie.

Corina Martin : “Oradea este unul dintre orașele din România în care industria ospitalității a cunoscut cel mai puternic reviriment după pandemie. 

Numărul unităților de cazare a crescut anual cu peste 15%, iar investițiile au atins anul trecut o valoare record, in milioane de euro. 

În FPIOR – Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România, monitorizăm și analizam periodic situația industriei din fiecare județ. 

Urmărim ca Patronatele noastre membre să fie implicate in Parteneriate reale cu Primăriile și Consiliile lor județene, în dezvoltarea si promovarea Destinației pe care o reprezintă.

Primariile ce administrează stațiuni turistice și Consiliile județene ce administrează destinații turistice trebuie să  facă dezvoltarea și administrarea destinației numai ÎMPREUNǍ si prin asociere cu operatorii privați din industria locală a ospitalității – reuniți în patronate HORECA locale, iar forma de organizare consacrată european este asocierea în Organizații de Management de Destinație (OMD -uri).

În Oradea, strategiile de promovare derulate de Visit Oradea și de Asociatia de Management de Destinație Bihor au atras evenimente si campanii care au convins un număr record de turiști să aleagă Oradea, și nu alte orașe destinații.

Anul 2024 a adus o nouă ediție a campaniei „Oradea cu drag”, cu o serie de beneficii și gratuități și anul acesta, 

Pestte 80 de parteneri HoReCa (unități de cazare, restaurante și cafenele) s-au înscris la ediția 2024 „Oradea cu drag”.

La fel ca în anii anteriori, prin intermediul acestei campanii, turiștii cazați la una dintre unitățile de cazare partenere din Oradea pentru minimum două nopți consecutive s-au putut bucura și anul acesta de o serie de beneficii.

Printre beneficiile oferite turiștilor se enumeră:

1. Acces gratuit la obiectivele turistice din administrarea Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage): Turnul Primăriei Oradea, Casa Darvas-La Roche, Templul Francmasoneriei Oradea, Sinagoga Neologă Sion, Sinagoga Aachvas Rein – Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea.

2. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal: Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea, Muzeul Memorial Aurel Lazăr, Muzeul Memorial Ady Endre, Muzeul Memorial Iosif Vulcan.

3. Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL).

4. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele partenere din Oradea.Lista unităților de cazare și a restaurantelor/cafenelelor partenere actualizată se poate consulta în timp real pe https://www.visitoradea.com/ro/blog/oradea-cu-drag.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Comunicate

Vineri, 22 Noiembrie: Chocolate Saga de Crăciun 2024 Debutează cu Dulciuri Inedite la Sala Polivalentă din București

Publicat

pe

De

Vineri, 22 Noiembrie: Chocolate Saga de Crăciun 2024 Debutează cu Dulciuri Inedite la Sala Polivalentă din București

Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă,  la Sala Polivalentă din București. Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică.

  • Se poartă învelișurile porțelanate pentru dulciurile de Crăciun.
  • Anul acesta, adulții pot găsi sub brad ciocolată cu jumări, bomboane cu vin fiert și praline cu… fetească neagră.
  • La copii, “se poartă” ciocolata sănătoasă, naturală, cu umpluturi de fructe sau chiar cu fructe întregi, în top fiind ghimbirul, umplutura de dovleac sau pralinele cu soc.
  • Se poartă, în sfârșit, patriotismul: Dulcelle lansează pralinele tricolor și turta dulce 1 decembrie, special pentru Ziua României.

Festivalul Chocolate Saga deschide sezonul cadourilor cu o ediție de Crăciun a evenimentului, la Sala Polivalentă din București și va reuni cele mai mari nume din România în domeniul ciocolatei.

Fiind singura expoziție de profil din țară, ciocolatierii și-au exprimat nevoia acestui eveniment înainte de luna decembrie, cu scopul de a definitiva contractele și parteneriatele pentru perioada sărbătorilor. Nu vor lipsi demonstrațiile live, lansarea unor noi colecții de praline și cadouri personalizate pentru Sărbătorile de iarnă.

“Această ediție de Crăciun pare să devină cea mai așteptată tradiție. După 3 ediții în doar doi ani, piața de ciocolată din România prinde contur. Atât maeștrii ciocolatieri, cât și vizitatorii, se declară mai interesați de ediția de Crăciun, care a început ca o ediție-pilot și s-a transformat în evenimentul anului.” (Adina Istrate, organizator)

Partenerii evenimentului

Partenerii oficiali Omnia Gusti Chefs Supplier, unul dintre cei mai mari furnizori de ingrediente pentru industria de cofetării si patiserii din România si Dulcelle, unul dintre cei mai cunoscuți si talentați manufacturieri de praline premiate la nivel internațional, vor susține Festivalul Chocolate Saga.

Live – evenimente spectaculoase de creație cu și din ciocolată

La această ediție, organizatorii au pregătit o zonă pentru demonstrații, in care maeștri talentați ai ciocolatei vor susține demonstrații in toate cele 3 zile de eveniment, potrivite pentru toate tipurile de public – de la spectacole de creație, la demonstrații practice. Acestea vor fi transmise live atât pe ecranele expoziției, cat si pe paginile de social media Chocolate Saga și ale partenerilor media.

Cei care vor fi prezenți vor putea învăța cum se fac pralinele, dar și secretul momentului: cum se prepară celebra ciocolata Dubai.

Se lansează Colecțiile de Sărbători

Cadourile de Moș Nicolae și de Crăciun încep cu dulciurile. Iar dulciurile încep cu ciocolata. În România, ciocolata începe cu Chocolate Saga. Oamenii de toate vârstele vor să vadă noile colecții  și să le achiziționeze din timp.

Ciocolata sănătoasă – 80% dintre expozanți au produse benefice pentru sănătate și mai mult de jumătate au și produse de post.

“Realitatea este că ciocolata românească este spectaculoasă, atât din punct de vedere al lucrării estetice, cât și  atunci când vorbim de gust și de ….sănătate. 80% dintre expozanți aduc în expoziție produse sănătoase. Unii dintre ei plusează și dau un scop medicinal preparatelor.“ (Adina Istrate, organizator)

Ce se poartă de Crăciun

“Se poartă învelișul porțelanat pentru prăjituri si, din câte îmi dau seama după cantitățile uriașe comandate de parteneri, în mod clar se poartă ciocolata premium, de cea mai bună calitate.  Rămâne în top vânzări ciocolata Dubai, dar urcă și umpluturile cu fructe sau uleiuri esențiale pentru sărbători.” (Octavian Petruț, Kestar)

„Suntem mândri că suntem români, motiv pentru care am creat o colecție de praline tricolor și una de turtă dulce în motive tradiționale românești, colecții pe care le-am prezentat și peste hotare să ne reprezinte gustul cu mândrie. ” (Ioana Bunea&Carmela Dragomir, Dulcelle)

“Într-o lume tot mai digitalizată, avem nevoie de conectare.

Iar când vine vorba de industria de cofetărie,  ciocolata este de departe pe primul loc.

În această perioadă, ciocolatierii setează trend-uri noi, gusturi de sărbătoare și împărtășesc pasiunea lor publicului larg. Suntem bucuroși să susținem aceasta întâlnire unică între ciocolatieri și venim totodată în întâmpinarea pasionaților care își creează singuri deserturile acasă.” (Marian Anghel, owner OmniaGusti)

Am înțeles că industria are nevoie de o întâlnire cu public la București, perioada sărbătorilor de iarnă fiind cea mai aglomerată din an pentru acest sector. Și pentru că este un subiect de interes național, suntem bucuroși să intermediem această întâlnire unică între ciocolatieri, partenerii noștri care prepară și vând produsele, cumpărători și publicul larg. Este momentul în care se lansează colecțiile, se semnează contractele, se fac degustări și chiar rezervări pentru sărbători. Este momentul în care se stabilesc trendurile și pasii de urmat în anul viitor.” (Andreea Ilina, organizator)

Chocolate Saga, cel mai mare Festival al Ciocolatei din Romania, ediția a 4-a de Crăciun, se desfășoară la Sala Polivalentă, în București, în perioada 22 -24 noiembrie 2023 , de vineri, orele 12:00 până duminică orele 18.00. Biletul de intrare costă 15 Ron, iar copiii sub 10 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Stiri calde

Cum să faci economii majore la facturi, cu panourile fotovoltaice de pe Energyfix.ro Cum să faci economii majore la facturi, cu panourile fotovoltaice de pe Energyfix.ro
Actualitateacum 2 ore

Cum să faci economii majore la facturi, cu panourile fotovoltaice de pe Energyfix.ro

Se caută în continuare resurse de energie care să nu dăuneze mediului înconjurător. În special când vine vorba despre încălzire,...

Apelul unui reputat profesor către Marcel Ciolacu: „Refuză orice asociere cu extremismul!” Apelul unui reputat profesor către Marcel Ciolacu: „Refuză orice asociere cu extremismul!”
Actualitateacum 3 ore

Apelul unui reputat profesor către Marcel Ciolacu: „Refuză orice asociere cu extremismul!”

Un reputat cadru universitar, profesor dr. habil. Radu Vâncu, a lansat un mesaj puternic către liderul PSD, Marcel Ciolacu, cerându-i să...

Un nou supermarket, 100% românesc, se deschide în București Un nou supermarket, 100% românesc, se deschide în București
Actualitateacum 8 ore

Un nou supermarket, 100% românesc, se deschide în București

Un nou supermarket de tip cash&carry se va deschide pe 12 decembrie în București, acesta fiind cel de-al 11-lea magazin...

Eșecul USR îngroapă șansele Elenei Lasconi în cursa pentru Cotroceni. Specialist: „Un singur lucru i-a mai rămas de făcut” Eșecul USR îngroapă șansele Elenei Lasconi în cursa pentru Cotroceni. Specialist: „Un singur lucru i-a mai rămas de făcut”
Actualitateacum 13 ore

Eșecul USR îngroapă șansele Elenei Lasconi în cursa pentru Cotroceni. Specialist: „Un singur lucru i-a mai rămas de făcut”

Elena Lasconi a intrat în al doilea tur al alegerilor prezidențiale obținând aproape 20% dintre voturile alegătorilor. Însă, o săptămână...

Helmuth Duckadam, eroul modest, care ne-a arătat că imposibilul poate deveni realitate Helmuth Duckadam, eroul modest, care ne-a arătat că imposibilul poate deveni realitate
Actualitateacum 18 ore

Helmuth Duckadam, eroul modest, care ne-a arătat că imposibilul poate deveni realitate

Astăzi, România își pierde unul dintre eroii săi adevărați. Pentru noi cei de atunci, dragi prieteni, Helmuth Duckadam nu a...

Viață de coșmar pentru o educatoare din Suceava, bătută zilnic cu lopata de soț Viață de coșmar pentru o educatoare din Suceava, bătută zilnic cu lopata de soț
Actualitateacum 23 de ore

Viață de coșmar pentru o educatoare din Suceava, bătută zilnic cu lopata de soț

Bărbatul are 46 de ani și este cercetat sub control judiciar pentru bătăi repetate asupra soției lui, care nu l-a...

Elton John dezvăluie că și-a pierdut vederea. Confesiuni tulburătoare: „Nu știu cât timp mi-a mai rămas” Elton John dezvăluie că și-a pierdut vederea. Confesiuni tulburătoare: „Nu știu cât timp mi-a mai rămas”
Actualitateacum o zi

Elton John dezvăluie că și-a pierdut vederea. Confesiuni tulburătoare: „Nu știu cât timp mi-a mai rămas”

Sir Elton John a dezvăluit fanilor că nu a putut vedea scena în timpul evenimentului desfășurat duminică seara, 1 decembrie...

Publicitate

Parteneri

Citește și:

Top Stiri Nationalul.ro

Copyright © 2024 - ZIARUL NATIONALUL Toate drepturile rezervate. Răspunderea juridică, civilă și penală, pentru conținutul materialelor publicate pe site-ul nationalul.ro este purtată exclusiv de către autorul acestora. CONTACT: contact@nationalul.ro