Eugen Tomac: Orice personaj suspect sau partizan al gruparilor teroriste ar trebui expulzat

0
1052

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a scris vineri, pe Facebook, referitor la atentatul de la Barcelona, ca aceste „minti bolnave” vin in Europa si seamana teroare, motiv pentru care nu mai trebuie tolerat vreun personaj „suspect sau partizan” al acestor grupari teroriste, fiind necesar ca fiecare individ identificat sa fie expulzat.

„Terorismul loveste din nou in Europa, iar victime sunt oameni liberi si nevinovati. Printre cele aproape o suta de victime de la Barcelona sunt si doi romani (ulterior postarii MAE a anuntat ca e vorba de 3 romani raniti). In Catalonia locuieste o comunitate romaneasca de peste 15.000 de cetateni ai Romaniei. Sa ne rugam pentru ei si pentru cei 13 nevinovati care si-au pierdut viata in acest atac terorist infiorator. Sper ca romanii nostri si toti ceilalti raniti sa se refaca cat mai curand”, a scris vineri dimineata pe Facebook Eugen Tomac.

Deputatul a sustinut ca orice „personaj suspect” care a fost identificat in Europa ar trebui expulzat de indata.

„Din nefericire, aceste minti bolnave vin in Europa si seamana teroare, iar statele trebuie sa fie tot mai pregatite, prin structurile specifice, sa faca fata acestor amenintari. Nu cred ca mai trebuie tolerat vreun personaj suspect sau partizan al acestor grupari teroriste. Orice individ identificat trebuie expulzat imediat„, a conchis Eugen Tomac.

Bilantul victimelor atentatului comis joi dupa-amiaza pe bulevardul La Rambla din Barcelona a ajuns la 13 morti si 100 de raniti, potrivit ultimelor informatii furnizate de Politia din Catalonia.
Ministerul Afacerilor Externe reaminteste ca cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Consulatului General al Romaniei la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, sau la numarul de urgenta al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here