Programul meciurilor din Liga Europa pentru FCSB

0
1112

UEFA a anunţat programul detaliat pentru meciurile din grupele Ligii Europa. Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pentru meciurile de acasă, pe stadionul „Arena Naţională“.

FCSB Bucureştenii vor disputa o partidă pe „Arena Naţională“ şi două în deplasare în turul fazei grupelor. Ceea ce le oferă un program mai uşor în a doua jumătate a competiţiei, când vor evolua de două ori pe teren propriu.

Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pe următoarele date:

*Etapa 1: 14 septembrie – FCSB – Viktoria Plzen

*Etapa a 2-a: 28 septembrie – Lugano – FCSB

*Etapa a 3-a: 19 octombrie – Hapoel Beer Sheva – FCSB

*Etapa a 4-a: 2 noiembrie – FCSB – Hapoel Beer Sheva

*Etapa a 5-a: 23 noiembrie – Viktoria Plzen – FCSB

*Etapa a 6-a: 7 decembrie – FCSB – Lugano

„O grupă echilibrată“  

Antrenorul FCSB-ului Nicolae Dică a oferit nişte declaraţii mai aproape de realitate.

„Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi.   Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano“, a declarat Dică pentru site-ul oficial al clubului

a

Gheorghe Becali jubilează „Facem 18 puncte şi 3,6 milioane de euro“  

Patronul roş-albaştrilor a spus, anul trecut, că FCSB e cea mai bună din grupa ei în Liga Europa. Atunci, bucureştenii s-au clasat pe ultimul loc, după Osmanlispor, Villarreal şi FC Zurich. De aceea, patronul FCSB ,Gigi Becali a venit cu o nouă serie de declaraţii bombastice: „Vom face 18 puncte şi vom încasa 3,6 milioane de euro numai din victorii. Pe Plzen o bat acum de două ori! Un milion de euro din bilete şi 1,2 milioane de euro din cele două victorii. E un optimism puţin exagerat, dar vă zic că acum o să facem un milion din bilete şi 1,2 milioane din dubla cu Plzen“.

PROGRAMUL complet al GRUPEI G

14 septembrie, ora 22:05

 • FCSB – Viktoria Plzen
 • Hapoel Beer-Sheva – Lugano

28 septembrie, ora 20:00

 • Lugano – FCSB
 • Viktoria Plzen – Hapoel Beer-Sheva

19 octombrie, ora 20:00

 • Hapoel Beer-Sheva – FCSB
 • Lugano – Viktoria Plzen

2 noiembrie, ora 22:05

 • FCSB – Hapoel Beer-Sheva
 • Viktoria Plzen – Lugano

23 noiembrie, ora 20:00

 • Viktoria Plzen – FCSB
 • Lugano – Hapoel Beer-Sheva

7 decembrie, ora 22:05

 • FCSB – Lugano
 • Hapoel Beer-Sheva – Viktoria Plzen

Comparativ cu cele trei competitoare din grupă, FCSB deține cel mai valoros lot, cotat la 27 de milioane de euro, urmată de Viktoria Plzen, cu 23 de milioane și jumătate.

Sursa foto : FanatikPSnews

 

Sinteza acestui material a fost oferită de către Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here