Breaking
Cea mai mare minciuna declarata public de un om politic din Romania!
Fostul sef al ANAF Gelu Stefan Diaconu afirma ca declaratia liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit careia nu are nicio legatura cu firma Tel Drum reprezinta cea mai mare minciuna spusa de un om politic.
„Doar atat va zic: e cea mai mare minciuna declarata public de un om politic!”, a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.
Postarea a fost facuta imediat dupa ce Dragnea a spus, duminica seara, la Antena 3, ca s-au tot facut anchete si nu s-a descoperit nicio legatura intre el si Tel Drum „pentru ca nu au ce sa gaseasca”.
„Povestea e din 2004. Din 2004 se tot vb despre asta. Articole, controale, anchete. Nu au gasit nicio legatura pentru ca nu au ce sa gaseasca. Asta e ca si cu hotelul din Brazilia. E de ras, dar e si de plans. Imi pare rau ca sunt oameni care sufera din cauza mea. (…)
Eu nu vreau sa comentez despre situatia firmei pentru ca nu o stiu in amanunt. Eu cu cei care conduc Tel Drum am vorbit cred ca ultima data cu multi ani inainte, cand eram la CJ. Cred ca am sunat pe unul dintre ei pentru ca faceau o lucrare si nu mi-a placut. (…) Daca eram actionar la Tel Drum, eram actionar si nu mai aveam nicio functie politica”, a spus Liviu Dragnea.
Totodata, liderul PSD a tinut sa precizeze ca in momentul in care a intrat in politica avea bani, un complex hotelier, restaurante si magazine.
„Eu am intrat in politica cu bani. eu in 90 am facut prima asociatie privata. In 97 cand am intrat in politica, aveam un complex hotelier, 3 restaurante, 3 magazine si centre en-gross. Aveam 1.000 de angajati. Am luat 100.000 de lei din banca de atunci. In afara de casa parintilor, am pus gaj tot. Am luat de la banca agricola. (…) Eu la 27 de ani m-am apucat de treaba”, a mai spus Dragnea.
Amintim ca, in luna iulie, Rise Project a publicat un raport al serviciului secret al MAI care ar confirma legatura lui Dragnea cu Tel Drum.
Este primul document oficial in care Liviu Dragnea figureaza ca „detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA”, despre afacerile careia s-a tot scris in presa in ultimii zece ani.
Apoi, dupa dezvaluirile Rise Project, Directia Nationala Anticoruptie s-a sesizat din oficiu, intr-un nou dosar penal in care a fost inceputa urmarirea penala in rem pentru infractiuni asmilate coruptiei, „in legatura cu alte aspecte” continute in investigatia jurnalistica.
Pe 18 august, DNA a anuntat ca firma Tel Drum S.A. si directorii Petre Pitis si Mircea Visan sunt urmariti penal intr-un dosar deschis in legatura cu obtinerea unor fonduri europene, prejudiciul fiind estimat de procurori la peste 4 milioane de lei.
Breaking
„Sistemul se teme că va pierde controlul. România trebuie salvată de o elită coruptă!” (COMUNICAT)

George Simion, interviu pentru presa germană: Sistemul se teme că va pierde controlul. România trebuie salvată de o elită coruptă care nu mai reprezintă poporul!
Interviu în presa germană cu George Simion, candidat la alegerile prezidențiale. Liderul AUR vorbește despre ingerința UE în alegerile precedente și despre cum România trebuie salvată de sistemul corupt disperat să rămână la putere, altfel lovitura de stat dată în ultimele luni va crea un precedent în întreaga lume!
„Aceste alegeri nu sunt doar despre alegerea unui președinte. Sunt despre salvarea României de la o submisie completă față de interese externe și o elită coruptă care nu reprezintă poporul. România trebuie să rămână o națiune de oameni liberi, nu un teren de încercare pentru ambițiile federaliste ale Bruxelles-ului. Respingem promovarea unui superstat european, a unei armate europene controlate de birocrați și a unor proiecte ideologice impuse care afectează economia noastră. Susținem o Europă a națiunilor suverane, aliate cu Statele Unite, dar punând întotdeauna România pe primul loc”, a spus George Simion, într-un interviu acordat publicației Die Weltwoche.
Președintele AUR critică modul în care liderii de la Bruxelles au ales să tacă în fața loviturii de stat dată în România. Totul în contextul în care Parlamentul European a respins o dezbatere pe acest subiect.
„Aceasta nu mai este doar o chestiune legată de România. Este un precedent. Un stat membru al Uniunii Europene a avut alegerile anulate, iar un candidat important a fost eliminat fără o justificare credibilă. Iar care a fost răspunsul de la Bruxelles? Tăcere! Asistăm la sfârșitul democrației așa cum o cunoaștem în Europa. De aceea, lupta noastră nu este doar pentru România – este pentru toate națiunile europene care încă mai cred în suveranitate, democrație și dreptul oamenilor de a-și alege liderii!
(…) Nu există dovezi credibile de interferență din partea Rusiei. Dar, într-adevăr, a existat interferență externă. A venit din Bruxelles, din Paris, din elita globalistă care vede România ca pe o piesă de schimb în jocurile sale geopolitice. Nu a fost vorba despre protejarea democrației, ci despre asigurarea că doar candidații „aprobați” pot concura!”, a subliniat Simion în presa germană.
Interviul integral aici: https://weltwoche.ch/daily/putsch-gegen-demokratie-rumaeniens-oppositions-chef-george-simion-ueber-die-einmischung-der-eu-den-kampf-fuer-freie-wahlen-und-was-in-rumaenien-fuer-ganz-europa-auf-dem-spiel-steht/
Judecătorii CCR au respins până în prezent cinci contestații formulate împotriva candidaturii lui George Simion la alegerile prezidențiale.
Breaking
Crin ANTONESCU nu-și propune schimbarea CONSTITUȚIEI / Republică prezidențială sau republica parlamentară

„Eu, personal, nu-mi propun modificarea Constituției”, spune Crin Antonescu, la Digi24. Candidatul coaliției de guvernare la alegerile prezidențiale menționează că societatea românească ar trebui să discute „niște lucruri”.
Iar acestea sunt, în opinia lui Antonescu, cele referitoare la forma de guvernământ.
„Eu, personal, nu-mi propun modificarea Constituției, dar cred că nu știu dacă în următorii 5 ani, nu știu cât întru viitor, cât de apropiat.
Totuși, societatea românească trebuie să discute niște lucruri, să le dezbată serios și să le dea un răspuns, dacă facem o republică prezidențială sau o republică parlamentară sau o lăsăm așa, cu ambiguitățile și cu posibila pasare de responsabilitate de la unii la alții”, declară fostul lider al PNL.
Breaking
Bancul de luni | „Cum o cheamă pe cățelușă?”

Bancul de luni. Astăzi, Gândul.ro vine cu un banc savuros care să vă pună zâmbetul pe chip. O persoană întreabă, cel mai probabil, stăpânul unui câine ce nume poartă patrupedul său. Spor la râs!
– Cum o cheamă pe cățelușă?
– Grivei.
– Dar e fată.
– Da, dar se scrie Griveille.
Vezi și BANC | Cuplu de români în Germania
Bancul de luni. Soțul care nu voia să cheltuiască 10 lei
Înainte să se întoarcă din delegație, bărbatul nu a telefonat soției cum făcea de obicei, pentru că nu voia să cheltuiască zece lei.
Ajunge acasă, intră și când se duce în dormitor o găsește pe soție dormind în brațele unui necunoscut. Omul, fără să-i deranjeze, și-a luat valiza și a plecat.
S-a așezat pe o bancă de vis-a-vis, și-a aprins o țigară si după ce a fumat-o s-a îndreptat îngândurat spre cel mai apropiat telefon, a scos 10 lei și a sunat acasă:
– lubita, te sun din gară și voi ajunge cam într-o oră, hai că vorbim când ne vedem, te pup!
Când s-a întors acasă…
Vezi AICI continuarea!
Vezi și BANCUL ZILEI | Iubitule, tu ții la mașină mai mult decât la mine?”
Croitorul, pantofarul și electricianul
La o masă stau un croitor, un pantofar și un electrician. După mai multe pahare, discuția se încinge.
Croitorul:
– Croioria a fost prima meserie din lume, oamenii nu puteau umbla dezbrăcați, trebuia să le facă cineva haine!
Cizmarul:
– Mai taci cu hainele tale cu tot! Cizmăria a fost prima meserie din lume, oamenii puteau umbla dezbrăcați, că nu le era rușine pe atunci, dar dacă umblau descuți își loveau picioarele și nu mai puteau merge.
Electricianul:
– Fugiți, bă, de aici cu meseriile voastre…
Vezi AICI continuarea!
Porcul gurmand și Protecția Consumatorului
Un om merge cu porcul în târg să-l vândă.
– De vânzare porcul?
– De vânzare.
– Da’ ce porc bun! Ce-i dați să mănânce?
– Păi… resturi… ce rămâne de la noi dăm la porc.
– În cazul ăsta, dați-mi voie să mă legitimez. Sunt de la Protecția Consumatorului. Cum puteți să-i dați porcului să mănânce resturi? 3 sute de lei amendă!
A doua zi, iar vine omul cu porcul în târg.
– De vânzare porcul?
– De vânzare…
– Continuarea AICI!
-
Politicaacum o zi
Interviu exclusiv cu Nicușor Dan, candidat la președinția României: „Constanța are un potențial uriaș, dar corupția blochează tot!”
-
Actualitateacum 3 zile
Cum recunoaștem febra aftoasă la vaci, oi, capre și porci. „Boala nu afectează omul, dar produce pagube economice importante”
-
Actualitateacum 3 zile
Sporadele, paradisul secret al Greciei: insulele autentice cu peisaje de vis, plaje sălbatice și fără aglomerație
-
Actualitateacum 2 zile
Ce se întâmplă când renunți la zahăr timp de o lună. Descoperiri surprinzătoare și sfaturile specialiștilor
-
Actualitateacum o zi
Sistemul a zis: ,,Mai dați-mi timp, nu vreau să mă schimb!”
-
Actualitateacum 2 zile
Silviu Predoiu, fost șef SIE, și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din luna mai
-
Actualitateacum o zi
Cod galben de viscol până marţi şi de lapoviţă şi ninsoare, până joi. Harta zonelor unde se întoarce iarna
-
Actualitateacum 2 zile
Plamanii – indeplinesc cea mai importanta functie