Dragnea, despre reacţia la propunerile de modificare a legilor Justiţiei: De ce e atâta patimă?

0
1037
„De ce e atâta patimă pe nişte propuneri? Mai este cale lungă până când o să fie aprobate. Parlamentul decide. Până atunci mai e cale lungă. Atunci o să fie dezbateri foarte serioasă. Când o să vedem toate argumentele o să luăm o decizie”, a declarat la Antena 3 Liviu Dragnea.”Nu ştiu cine l-a sfătuit. Nu poţi să ai o astfel de reacţie doar la nişte propuneri, pe o prevedere care nu se ştie dacă va rămâne aşa”, a completat Dragnea.

„Să aşteptăm şi să încercăm să începem să avem dezbateri aşezate în România. Pe cele mai sensibile probleme să putem avea dezbateri aşezate. Dacă reuşim toţi să rezistăm la această senzatie… Cineva vine cu nişte propuneri. Până şi simpla propunere şi simplul gând trebuie să genereze atacuri, violenţe verbale şi foarte multe critici”.

„Şi şefii parchetelor sunt numiţi politic. Ministrul îi propune, om politic, preşedintele – om politic – îi numeşte. Deci sunt numiţi politic. Se joacă cu chestia asta cu om politic, cu numiri politice. În primul rând dl profesor Tudorel Toader nici nu este om politic, este membru al Guvernului, dacă e să discutăm foarte cinstit. Are o carieră, o experienţă şi o expertiză greu de contestat”, a mai spus Dragnea.

”România e foarte aproape, încă nu e, foarte aproape de a ne trezi cu o poliţie politică. Nu suntem în situaţia în care să avem, dar suntem aproape să avem. Am speranţe în Eduard Hellvig, are o conceptie modernă, sper să reziste la orice tentaţie, prin ce a făcut, lucrurile sunt în regulă, dar există multă manipulare şi influenţă asupra unor instituţii”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here