Extensii de gene fir cu fir, pentru un look in pas cu moda

0
1976

Astazi extensiile de gene fir cu fir, reprezinta a procedura cosmetica foarte populara, care face referire la femeile de toate varstele. Datorita tehnologiei moderne, sunt utilizate materiale naturale, a caror rezultate depasesc toate asteptarile, deoarece extensiile de gene vor arata ca si cele naturale, insa mult mai lungi si mai groase. Ochii vor arata intotdeauna expresivi si luminosi si nu trebuie sa-ti petreci o multime de timp in fiecare zi pentru a le aplica iar seara pentru a le elimina, folosind instrumente speciale.

Extensiile de gene fir cu fir se aplica o singura data, mergand la salonul de infrumusetare sau daca te pricepi le poti aplica chiar si acasa. Apoi trebuie doar sa mergi la salon pentru a le corecta, in intervalul de timp de 1 pana la 15 luni. Frecventa de corectie depinde de ingrijirea genelor extinse, precum si de caracteristicile corpului, deoarece acestea pot prezenta o aderenta scazuta si pot cadea odata cu genele naturale, care este un proces de regenerare naturala si care de obicei nu este observat. Insa, dupa corectarea genelor, ochii tai vor atrage inca o data atentia celor din jur, devenind irezistibili.

Extensiile de gene, mai exact reprezinta un truc beauty pe care ar trebui sa-l incerci si tu. Ca si procedura de aplicare, aceste extensii de gene fir cu fir se aplica la circa doi milimetri de radacina firului de par. Cu timpul genele naturale incep sa ridice extensiile, acestea avand nevoie de o rearanjare pentru a nu arata urat sau dezordonat.

Dupa ce ai lipit extensiile fir cu fir, peste ele poti aplica orice mascara, iar pe pleoapa orice tip de fard. Pentru mai multa siguranta, peste extensiile de gene fir cu fir, pe care le poti gasi pe site-ul Eyelash Market, poti aplica produse cosmetice speciale pentru extensii de gene.

Comoditatea acestei proceduri, este ca le poti aplica acasa, fara probleme, pentru ca nu ai nevoie de conditii speciale. Contraindicatii nu pot fi decat daca ai intoleranta individuala la componentele adezivului utilizat, insa aceasta intoleranta este destul de rara. Cand se utilizeaza materiale naturale pentru extensiile de gene, de exemplu blana de nurca, riscurile sunt minime, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji cu privire la faptul ca poate afecta negativ cresterea genelor naturale. Insa extensiile sunt de mai multe feluri. Pentru a alege unul dintre tipurile de extensii de gene, te asteptam pe site-ul Eyelash Market.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here