Cafea cu aroma revigoranta pentru diminetile tarzii.

0
1160

Exista oameni care sa nu fi baut cel putin o data in viata o ceasca de cafea? Pentru majoritatea oamenilor, acest ritual zilnic incepe in mod necesar in fiecare dimineata. La urma urmei, fara cafea uneori este extreme de dificil sa te trezesti…

Oamenii de stiinta dau o veste buna tuturor iubitorilor de cafea: 10 motive foarte bune pentru a bea cafea aromata si aromatizata in fiecare zi.

  1. Boabele de cafea reprezinta o sursa majora de antioxidanti. Corpul uman absoarbe mai multi antioxidanti din cafea, decat din fructe si legume.
  2. Mirosul boabelor de cafea sau cafeaua proaspat macinata are efect anti-stres. Acest lucru a fost descoperit de cercetatorii coreeni, care spun ca aroma de cafea actioneaza in mod specific asupra proteinelor asociate cu stresul, ajutand creierul sa gandeasca pozitiv.
  3. Cafeaua poate reduce simptomele bolii Parkinson, ajutand la un control mult mai bun al miscarilor.
  4. Boabele de cafea au un efect benefic asupra ficatului. Daca vei bea o ceasca de cafea proaspat macinata, probabilitatea de a dezvolta ciroza hepatica va scadea cu 20-25%.
  5. 3-4 cesti de cafea pe zi reduc tendinta de suicid atat la femei cat si la barbati.
  6. Reduce riscul de cancer de piele.
  7. Cafeina imbunatateste performantele atletice.
  8. Reduce riscul de diabet.
  9. Ajuta creierul uman sa lucreze mult mai eficient si sa gandeasca.
  10. Boabele de cafea proaspat macinate te pot face mult mai fericit.

Aroma revigoranta a boabelor de cafea,  a reprezentat de multe ori sursa de inspiratie a marilor scriitori si artisti. Pentru a lua o pauza de la grijile cotidiene si a te bucura de diversitatea diferitelor arome de cafea, te invitam intr-o lume plina de farmec a cafelei boabe Jezabel, intrand pe site-ul nostru Jezabel Cafe.

Boabele de cafea sunt de multe feluri, si anume: cu aroma de ciocolata, cu aroma puternica revigoranta, cu savoare vibranta si persistenta, cu aroma intensa si cu multe alte arome. Aroma si taria cafelei poate fi variata prin adaugarea diferitelor cantitati de apa sau prin folosirea unei cantitati mai mari de cafea. In acest sens exista mai multe soiuri, ce pot fi vizualizate pe site-ul nostru Jezabel Cafe. Concentratia cafelei permite obtinerea unui gust saturat, dar in acelasi timp bland. Taria cafelei este considerata a fi extrem de revigoranta si perfecta pentru a te trezi dimineata. Totul tine de gust si de preferinta. Populara cafea poate fi preparata in orice forma.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here