Organizare nuntii incepe cu gasirea locatiei perfecte

0
1060

Celebrarea nuntii… acest mult asteptat eveniment din viata oricarui cuplu. Inca din copilarie micile printese, viseaza sa intalneasca un print chipes, capabil sa trezeasca dragostea si sa transforme viata intr-un paradis. Odata ce acest vis a devenit realitate, dezvolta merea bucurie de a sigila iubirea printr-o casatorie. Iti doresti ceva magic, memorabil, o atmosfera unica si festiva, impregnata cu dragoste. Toate acestea pot deveni realitate numai daca ai gasit restaurantul potrivit.

Organizarea de nunti dar si de alte sarbatori, se pate desfasura la un restaurant care ofera mancare buna si care se pozitioneaza ca fiind unul dintre cele mai bune, cum ar fi Restaurantul „Casa Doina”. Aici ti se ofera cele mai bune preparate din diferite bucatarii ale lumii, servicii europene si ospitalitate, un meniu pentru nunta la Casa Doina fiind alegerea perfecta.

Unul dintre aceste servicii ale restaurantului este organizarea de nunti. Vei fi primit intr-un salon elegant, frumos amenajat, iluminat cu faclii la exterior. Trusoul festiv este compus din mese si scaune cu huse si esarfe, fete de masa si servete legate cu fundita din saten sau organza, asortate cu funda scaunului sau cu husa. Pe mese sunt afisate numere, pentru ca invitatii sa stie unde anume sa se aseze.

In general, nunta intr-un restaurant, reprezinta locatia la cel mai inalt nivel. Fiecare sala de banchet a restaurantului, difera prin designul decorativ si numarul de locuri. Pentru meniurile de nunta sunt oferite mai multe optiuni, putand alege preferential, precum si tortul de nunta. Tortul poate fi decorat cu toate atributele de nunta clasice sau poate fi realizat la comanda dupa preferinta fiecaruia. Festivitatea trebuie sa prezinte 100% garantie de calitate.

Vara nu exista nimic mai original si fermecator ca celebrarea unei nunti in gradina de vara a restaurantului. Aerul proaspat si peisajul viu, dau posibilitatea de a sarbatori nunta intr-un cadru natural foarte frumos. O nunta in aer liber se poate transforma  intr-un spirit de basm, de pe vremea regelui Arthur, fiind potrivita pentru toate varstele.

Pentru cei care doresc sa serbeze acest eveniment intr-un cadru restrans de prieteni, sunt oferite sali de nunta cu capacitati reduse si servicii de inalta calitate, intr-un interior cu un design spectaculos, cu scaune si mese frumos imbracate. Pentru  rezervari, te asteptam pe site-ul nostru http://www.casadoina.ro/restaurant-nunta/ pentru a afla datele de contact. Nunta este ieftina si distractiva la Restaurantul „Casa Doina”, care stie cum sa trateze oaspetii, dezvoltand diferite versiuni ale meniului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here