3 motive pentru care sa creezi un aspect luxuriant cu ajutorul betonului slefuit

0
2009

Casa noastra este locul cel mai de pret, nu doar datorita faptului ca aici ne petrecem cele mai frumoase amintiri, ci deoarece in amenajarea casei noastre depunem cel mai mult efort. Cu toate ca pentru a ajunge la imaginea pe care o avem in minte trebuie sa trecem printr-o serie de etape (relativ constante si intotdeauna in cautare de ceva mai interesant si mai bun), multi dintre noi nu se lasa pana cand locuinta lor nu se afla la standardele de confort scontate. Ei bine, ceea ce cantareste si mai mult este aspectul – iar pardoseala joaca un rol extrem de important in favorizarea acestui element. Acestea fiind spuse, in cazul in care esti in cautare de inspiratie pentru o noua amenajare de interior, ramai pe aproape si descopera cele 3 motive pentru care betonul slefuit din casa poate sa denote o tenta de lux, rapid si usor!

  1. Ce se intelege prin beton slefuit

Betonul este considerat unul dintre cele mai rezistente materiale din constructii. Atunci cand este utilizat pe post de pardoseala, cel slefuit poate fi realizat cu destul de mult efort de la zero. Pe de alta parte, in cazul in care vrei sa finalizezi procesul de unul singur, o poti face luandu-ti liber o saptamana. La final, rezultatul va vorbi de la sine, iar casa ta va avea o nota de lux fara a fi nevoit sa platesti la fel de mult pe cat arata.

  1. Intregul proces

Oricat de multa experienta ai avea, in obtinerea unui beton slefuit niste maini de experti sunt imperios necesare. De altfel, ei au capacitatea de a-ti oferi cele mai bune sfaturi in domeniul constructii si amenajari si, pe de alta parte, te vor ajuta sa finalizezi cat mai repede tot ceea ce ai in minte. Cu toate acestea, procesul incepe cu prima etapa, respectiv cea de slefuire in mod repetat a betonului. Pentru acest pas, vei avea nevoie de un echipament prevazut cu discuri diamantate, astfel incat slefuirea sa se realizeze la cele mai inalte standarde. In general, prin intermediul acestei etape se elimina pana la 3 centimetri de beton, la final adaugandu-se un strat de lac pentru mai mult efect si protectie.

  1. Avantaje

Betonul slefuit vine cu o serie de avantaje, printre care o rezistenta crescuta la orice fel de socuri, o durata de viata nemaintalnita la alte tipuri de pardoseli si, nu in ultimul rand, un aspect luxuriant.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here