Nu mai functioneaza platforma pe care bolnavii puteau semnala Ministerului Sanatatii lipsa unor medicamente!

0
958

Platforma online prin intermediul careia orice persoana putea sa anunte lipsa de pe piata a unui medicament nu mai este functionala.

Lansata in octombrie 2016, in timpul Guvernului Ciolos, platforma medicamentelipsa.ms.ro a fost foarte bine primita de bolnavii disperati ca nu mai gasesc singuri medicamentele de care are nevoie, informeaza TVR.

Cu toate ca autoritatile s-au angajat ca informatiile de pe platforma vor fi evaluate o data la cel mult 4 zile, iar in 7 zile vor fi postate pe site solutiile pentru problemele semnalate, acest lucru nu se mai intampla.

Concret, bolnavii posteaza mesaje in continuare, dar functionarii din Ministerul Sanatatii nu le mai raspund de mai bine de o luna, informeaza TVR.

Jurnalistii de la Televiziunea Publica au cerut un punct de vedere de la ministrul Sanatatii, dar pana la ora redactarii articolului nu au primit vreun raspuns.

Sute de medicamente au fost retrase de pe piata in ultima perioada, iar specialistii avertizeaza ca urmeaza o criza fara precedent.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here