Inca un contract cu statul de 2,6 milioane de euro pentru UTI, firma lui Urdareanu, om de afaceri judecat pentru coruptie

0
995

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit un contract de 11,7 milioane de lei (2,6 milioane de euro), cu TVA, companiei UTI Servicii si Mentenanta, parte din Grupul UTI, pentru a realiza si monta un sistem de monitorizare video a vehiculelor in zona punctelor de trecere a frontierei.

Acordul vizeaza efectuarea de „lucrari de executie si montaj penru realizarea sistemului de monitorizare video a vehiculelor in zona punctelor de trecere a frontierei amplasate pe drumurile nationale”, potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Conforma contractului, compania s-a angajat sa efectueze inclusiv furnizarea, montarea si configurarea echipamentelor hardware si licentelor software.

Contractul, care a fost atribuit prin licitatie deschisa pe criteriul pretului cel mai scazut, poate fi subcontractat in proportie de 75%. Oferta UTI a fost acceptata din alte patru oferte admise.

Esti pasionat de cumparaturile online? Atunci este momentul sa descoperi si tu adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avanatajoasa (DAE 10,15%). Este primul credit pentru care nu trebuie sa treci deloc pe la banca! Iar banii iti intra in cont in doar cateva minute. Asta da breaking news! Afla mai multe.

Grupul UTI este controlat de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. In decembrie 2015, procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a fostului primar al Iasului, Gheorghe Nichita, si a presedintelui grupului UTI, Tiberiu Urdareanu, intr-un dosar in care Nichita este judecat pentru luare de mita.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here