Băsescu: Din bătălia pentru putere a găştilor din PSD vinovaţi vor fi jandarmii

0
996

 

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat duminică, potrivit unei postari pe Facebook, că Jandarmeria este prinsă ”în jocul politic a două doamne”, referindu-se la conflictul de sâmbătă, din Piaţa Victoriei, în timpul căruia jandarmii au intervenit pentru a-l ridica pe unul dintre protestatari.

Băsescu: Din bătălia pentru putere a găştilor din PSD vinovaţi vor fi jandarmii

”Jandarmeria prinsă în jocul politic a două …doamne. Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piaţa Victoriei, conştient fiind de implicaţii. Primarul General PSD dispune să se organizeze târgul în în Piaţa Victoriei deşi era conştient de potenţialul conflictual al acestei decizii. Numai ce începe în Piaţa Victoriei montarea scenei pentru târg şi conflictul violent izbucneşte între un bătrân bolşevic agresiv şi un protestatar de cea mai proastă speţă, care îl loveşte pe bătrânul bolşevic”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

El a susţinut că jandarmii au intervenit strict în limita procedurilor când l-au încătuşat pe ”protestatarul bătăuş”, spre a-l duce la poliţie.

”După incidentul violent, Primarul General, cu codiţa pleoştită, îşi retrage din Piaţa Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul şi anulează târgul proferând ameninţări cu dosare penale şi acuzând jandarmeria.

Sare imediat şi ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General anunţă o anchetă drastică la jandarmerie. Şi uite aşa, din bătălia pentru putere a găştilor din interiorul PSD, care utilizează pe scară largă în spaţiul public numai…doamne şi domni, vinovaţi vor fi jandarmii”, a conchis preşedintele PMP.

Disputa din Piaţa Victoriei a apărut sâmbătă, după ce în Piaţa Victoriei au venit mai mulţi jandarmi pentru a-l ridica unul dintre protestatari. Acest lucru s-a întâmplat pentru că manifestantul a fost agresat de un bătrân nemulţumit că oamenii s-au adunat în piaţă. Bărbatul de 71 de ani l-a lovit pe protestatar, iar acesta a ripostat şi l-a lovit, la rândul lui, cu pumnul în faţă. În urma incidentului, mai multe forţe de ordine au fost mobilizate în faţa Guvernului. Faptul că jandarmii au venit pentru a-l ridica pe protestatar a creat nemulţumiri în rândul celorlalţi manifestanţi, care au început să îi împingă. Ulterior, forţele de ordine au ridicat trei persoane şi le-au dus la o secţie de poliţie.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here