Tinerii romani isi traiesc visul american cu “Work & Travel”

0
833

Cati dintre noi nu ne-am dorit ca, macar o data, sa ajungem pe Taramul Fagaduintei? Sa traim visul american, sa mergem pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood, sa vizitam New York-ul si sa ne fotografiem cu cele mai importante obiective turistice, precum Statuia Libertatii.

Niciodata visul american nu a fost atat de aproape de noi. De cativa ani, pe piata au aparut programe work and travel, destinate studentilor, masteranzilor si tinerilor care vor sa incerce visul american. Ei bine, desi programele au fost, in special create pentru SUA, acum poti calatori si munci in strainatate si in tari precum: Grecia, Australia si Marea Britanie. Insa visul tinerilor din Romania este sa ajunga in Statele Unite.

Ce este programul Work & Travel?

Work & Travel este un program de obtinerea vizei de SUA creat de Departamentul de Stat American in anii ’50. Pana acum, s-a dovedit a fi cea mai usoara cale de a trai si lucra in America, tara pentru care opteaza foarte multi tineri, de a calatori si de a castiga indeajuns sa isi acopere cheltuielile. Programul faciliteaza obtinerea vizei J1 si a permisului de munca, dar iti ofera si posibilitatea de a fi mai mult decat un simplu turist pe perioada sederii in America.

Programul se desfasoara timp de 3 luni si jumatate, intre 15 iunie – 30 septembrie, dar le ofera posibilitatea celor care aplica sa mai stea in plus 30 de zile pe teritoriul american.

Cu Work & travel descoperi America asa cum este ea!

Programul iti ofera sansa nu doar de a vedea lucrurile din perspectiva filmelor americane, ci sa le traiesti pe propria piele. Vei trai, vei lucra, te vei bucura de sarbatori precum americanii si vei avea o experienta incredibila de 4 iulie, ziua Americii. In plus, vei putea trai unde ti-ai dorit.

Fie ca alegi New York-ul, Los Angeles sau Las Vegas, cu siguranta vei trai din plin visul american. Obtine-ti independenta la care ai visat si banii de buzunar cu programele Work & Travel.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here