Ce zodie ești în horoscopul spaniol și ce spun astrele despre tine

0
1510
horoscop spaniol
horoscop spaniol

Urmărirea horoscopului zilnic nu este suficientă pentru a ne cunoaște mai bine și a descoperi tot ce spun astrele despre personalitatea și caracteristicile noastre. Este important să cunoști ce se spune despre propria ta zodie în toate culturile, de aceea îți prezentăm horoscopul spaniol, care, spre deosebire de cel european, are doar 9 semne zodiacale și acestea sunt împărțite pe data nașterii, nu pe luna nașterii, la fel ca în cultura noastră.

 

  • Toreador – zilele de 1, 10 19 și 20

 

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt independente și curajoase, astfel că se aventurează, fără ezitare, chiar și în cele mai complicate situații, dacă este nevoie.

 

  • Flamenco – zilele de 2, 11, 28 și 29

 

Oameni timizi, care se țin departe de tot ce înseamnă bârfă, cei născuți în această zodie sunt de încredere și te poți baza pe ei oricând. Aceste calități cu care sunt înzestrați atrag asupra lor un noroc semnificativ, în special în ceea ce privește latura profesională.

 

  • Maur – zilele de 3, 12, 21 și 30

 

Nativii acestei zodii sunt neînfricați și mari iubitori ai situațiilor extreme. Astfel, însetați de adrenalină, Maurii sunt foarte activi și greu de obosit.

 

  • Moara de vânt – zilele de 4, 13, 22 și 31

 

Cei născuți sub semnul acestei zodii sunt buni ascultători, persoane plăcute, cu o gândire pozitivă și cinstită. De aceea, nu tolerează minciuna și iartă destul de greu o astfel de greșeală.

 

  • Cidul – zilele de 5, 14 și 23

 

Caracterizați de emotivitate și sensibilitate, nativii acestei zodii se atașează ușor de persoanele din jurul lor și își exprimă cu ușurință sentimentele, aflându-se într-o continuă căutare a iubirii adevărate. Nu le place să fie mințiți, pentru că se lasă foarte afectați și suferă considerabil când se simt trădați.

 

  • Garoafa roșie – zilele de 6, 15 și 24

 

De asemenea, persoane sensibile, și cei din semnul zodiacal al Garoafei sunt empatici și prețuiesc implicarea emoțională. Sunt, de asemenea, persoane optimiste și deschise la nou, sar în ajutorul celor din jur și se implică benevol în campanii umanitare în care își dau tot interesul.

 

  • Taurul – zilele de 7, 16 și 25

 

În niciun caz această zodie nu îi este asemănătoare celei care poartă același nume și în horoscopul european. Ba dimpotrivă, nativii Taurului din zodiacul spaniol nu obișnuiesc să își asume riscuri și nu au curaj să se implice în situații care îi depășesc. Doar când se îndrăgostesc reușesc să își adune ceva mai multe puteri și găsesc, în sinea lor, curajul de a face sacrificii.

 

  • Mina iobata – zilele de 8, 17 și 26

 

Binele și corectitudinea sunt reprezentative pentru nativii acestei zodii, care se lasă conduși de ceea ce consideră ei că e mai bun în lumea asta și se străduiesc să facă numai lucruri admirative, pentru a întoarce favoarea și asupra altora. Sunt persoane foarte spirituale și cred în karma, sunt veseli și debordează de optimism, iar cei din jur îi apreciează și îi iau, deseori, drept exemple de viață.

 

  • Sangria – zilele de 9, 18 și 27

 

Iubitori de tot ce-i mai frumos, cei născuți sub acest semn zodiacal au înclinații artistice, adoră muzica, mâncărurile rafinate și au o pasiune de a cunoaște cât mai multe culturi. Astfel, sunt pasionați de călătorit și vor mereu să învețe lucruri noi, trăind fiecare experiență cu o intensitate greu de egalat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here